Ahoj, chci se zeptat zda někdo neví o zajímavém cvičení pro těhotné v Liberci?
Ahoj holky, jaké chutě jste měli v těhotenství? Já teda šilenou chuť na sladké. Co vy?
Chci se zeptat. Jak je to s vyplácením mateřské a pak rodičovské. Kde se volí to na jak dlouho a v jaké vyši jí chcí vyplatit?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, dávají v porodnici před porodem maminkám klystýr? Mám si ho zakoupit v lékárně? Kamarádka si kupovala Yal, že prý ho v nemocnici nemají, že by jí tam pak dávali ten klasický. Děkuji za odpověď.
Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat jakou kosmetiku používáte pro svá miminka? Na trhu je jí tolik a nevím, která bude nejlepší
Ahoj holky, díky za radu, doma jsme to ještě jednou probrali a manžel na spermiogram šel. Naštěstí je vše v pořádku. Mě teď posílají na laparoskopické vyšetření. Nemáte s tím někdo zkušenost, trošku se bojím.
Ahoj holky nemáte někdo zajímavý a přitor zdravý recept na oběd docházejí mi nápady :oD
Ahoj holky kamarádka má problém. Má šesti měsíční miminko a rodičák zvolila na dva roky. Může se vrátit do práce? Bude muset někde dokazovat že se o malého někdo stará apod?
Ahojky, mám takový malý dotaz. Nevíte na koho se obrátit, když má manžel z prvního manželství dítě. A teď čekáme naše společné a už teď se malá staví k novému mimču dost negativně. Mov děkuju za radu
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.