facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.6.2025 a svátek slaví Alois

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Lada | 30.07.2013 09:59 | ID: 113

Ahoj, byla jsem u lékaře a poslal manžela na spermiogram. Manžel odmítá, co mám dělat? Díky

Ola | 27.09.2013 12:31 | ID: 114

Ahoj maminky, jsem těď v 7 měsíci a mám ještě malou holčičku u které mi doktro diagnostikoval hyperaktivitu. Trošku se bojím aby i druhé miminko nemělo tuto diagnózu. Nemá s tím nějká z vás zkušenosti?

Verča | 01.09.2013 10:37 | ID: 128

Ahoj holky, moje devítiletá dcera si stěžuje na bolest jednoho prsu. Má to kolem dvorce nateklé. Myslíte, že už jí rostou prsa? Není to příliž brzy?

Barča | 08.08.2013 06:58 | ID: 134

Ahoj holky, mám sedavé zaměstnání a zajímalo by mě, jestli jsou nějaké rady, jak správně sedět, aby to co nejlépe vyhovovalo těhotenství. Kamarádka mi říkala, že mám sedět na polštáři, jen jsem se zapomněla zeptat proč. Poradíte?

Ola | 18.07.2013 13:38 | ID: 135

Ahoj maminky, podstupovaly jste v těhotenství i nějaká vyšetření nad rámec běžných, které provede gynekolog a které jste si musely třeba hradit? nějaká nadstandartní vyšetření, aby byla větštší jistota, že mimi bude vpořádku?

Ivous | 09.03.2023 21:04 | ID: 138

Ahoj, moje dcera má na chodidlech suchou kůži, mažeme vším možným. Na alergologii nám dali kortikoidy, ale ty nechci používat. Vlastně ani neřekli z čeho se ten ekzém dělá. Vůbec se nezabývali tím, proč se jí to dělá, tady má kortikoidy a běžte. Chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenost? Z čeho by to mohlo být, nebo co na to používat? Díky za odpověď.

Weny1 | 20.08.2013 07:38 | ID: 140

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, mažete si rostoucí bříško? Kamarádka si ho mazala krémy které kupovala v lékárně, ale stejně jí kůže na břiše i na prsou popraskala. Poraďte, čím se mažete vy?

seminka | 19.05.2023 07:57 | ID: 150

Ahoj, projeví se těhotesntví negativně na vlasech? Četla jsem, že hlavně po porodu můžou vlasy hodně vypadávat. Jakou máte zkušenost?

Jana | 27.08.2013 10:21 | ID: 151

Ahoj holky, mám hodného může, ale v podlední době (jsem chvilku před porodem) je manžel čím dál tím více apatický vůči naší starší dceři a hodně se soustředí na nové miminko. Nějak nevím co s tím.

zalozka