Dobrý den, chci se zeptat, děláte pravidelně na Vánoce fotoknihu z vlastních fotek pro své blízké? Jak to přesně funguje a v jaké kvalitě případně musím mít fotky?
Dobrý den, už mě nebaví obcházet obchody a hledat kde koupit kvalitní spodní prádlo nebo punčochy ( které stejně většinou neseženu ve větší velikosti) Můžete mi prosím poradit, kde se podívat ideálně online?
Dobrý den, chci se zeptat které svíčky z vašich zkušeností dokáží opravdu dlouho vydržet a hořet? Co mám zkušenost, tak že i když koupím větší svíčku, tak nám moc dlouho hořet nevydrží...
Dobrý den, chtěla bych koupit pro manžela kvalitní vůni do auta. Auto má jako svého druhého miláčka (po mě), a tak jsem si říkala, že by mu to mohlo udělat radost a já bych také byla raději, kdyby to tam příjemně vonělo...
Zdravím, viděla jsem že se dělá spousta adventních kalendářů pro muže třeba pivem a nebo i tvrdým alkoholem, ale co se třeba tak dělá pro ženy?
Ahoj všichni, uvažuju, že si pořídím nový fén na vlasy a ráda bych se poradila.
Máte nějaký tip na opravdu dobrý fén, který rychle usuší, nevysušuje vlasy a ideálně má i ionizaci? Nabídka je obrovská a nechci sáhnout vedle. Co používáte vy a jste spokojení? Díky moc za doporučení!
Zdravím, holky chtěla bych se vás zeptat. Jak dlouho trvalo, než se vám vrátila chuť na sex po porodu? Už je to víc jak rok a pořád to nějak není ono....
Pěkný den přeji, asi nejsme jediná která se s tím potkala, ale můžete mi prosím poradit jak řešit u chlapa jeho nedostatečnou erekci prosím? S ním to řešit nemohu, protože se o tom nechce moc bavit. Vím, že jsou nějaké přípravky, ale fungují?
Holky, chtěla bych se poradit ohledně kvalitního šamponu na vlasy. Máte zkušenost prosím i s dobrým šamponem na prodloužené vlasy?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.