facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Jilkova777 | 28.11.2025 13:35 | ID: 51619

Prosím kdo máte zkušenosti z poslední doby ohledně dodavatelů elektřiny? Ke kterému se vyplatí jít? Budeme se stěhovat do domu, kde se topí elektřinou a budeme právě řešit i přepis energií...

Slunicko.77 | 30.11.2025 23:18 | ID: 51629

Dobrý den, je tu někdo zkušenější, kdo mi poradí jakým způsobem nejlépe zabánit průjmu u psa? Máte někdo zkušenost?

Skvarilova | 24.11.2025 11:05 | ID: 51630

Dobrý den, potřebovala bych radu jakou pořídit skrytou kameru do místnosti, tak abych mohla odhalit a také si potvrdit to, že mi manžel není věrný... Potřebuji to vědět, bez důkazu mám totiž stále jen pochybnosti...

Alenka z rise | 22.11.2025 23:23 | ID: 51656

Holky, prosím o tip na nějakou hezkou knížku pro dceru (skoro 7 let). Už čte sama, ale potřebuju knížku, co ji fakt chytne a nebude to úplně složitý. Ideálně něco vtipnýho a s obrázky, aby ji to fakt bavilo.

Slunicko.77 | 30.11.2025 23:14 | ID: 51673

Jaké granule jsou nejlepší pro štěně prosím? Dokázal by jste mi někdo poradit co si hlavně pohlídat?

Zuzabartova | 26.11.2025 10:20 | ID: 51674

Pěkný den přeji, prosím chci se zeptat ostatních zkušenějších. Kde nejraději jezdíte nakupovat prosím v Praze na Vánoce? Ideálně bych chtěl někam kde se dá vyrazit s celou rodinou a dá se tam i v pohodě zaparkovat tedy.

Zuzabartova | 26.11.2025 10:38 | ID: 51675

Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit ohledně výběru kosmetického zrcátka? Chtěla bych ho pořídit jako dárek pro dceru, tedy ona si i nějaké takové přeje a chtěla by ho i se světlem. S jakým jste pokojené?

TanaH | 29.11.2025 12:49 | ID: 51676

Zdravím, chystáme se na kompletní rekonstrukci naší kuchyně, a proto bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti a doporučení. Můžete mi poradit někdo, podle čeho vybrat do kuchyně nové spotřebiče? Máte je všechny od jedné značky nebo to máte kombinované?

JáKarla | 03.12.2025 14:48 | ID: 51677

Zdravím, od toho co je malá si dělám fotky, které si vyvolávám, protože bych je chtěla lepit do alba. Už bych měla začít, protože jich mám už opravdu dost, tak abych to ještě byla schopná i nějak seřadit. Poradíte mi, čím nejlépe fotky přilepit?

zalozka