facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 12.11.2025 17:05 | ID: 51494

Ahoj holky, řeším teď výběr varný desky. Chtěla bych ideálně nějakou s matným povrchem. Hlavně takovou, na které nejsou vidět otisky a každá šmouha. Budu ráda za nějaký doporůčo

Kajolka | 06.12.2025 17:37 | ID: 51497

Dámy, co vám pomohlo se vypořádat s menopauzou? Ideálně bez chemie, moc by mě to pomohlo.

Terka | 12.11.2025 21:06 | ID: 51500

Ahoj holky, sháním nějaký hezký vánoční povlečení na manželskou postel. Máme rozměr 200 na 200. Hlavně nějaký co hned nevybledne po prvním vyprání. Máte nějaký tipy?

Zuzabartova | 22.11.2025 00:37 | ID: 51501

Dobrý den, chtěla bych v nové koupelně pořídit nové umyvadlo, které by vydrželo déle než to předchozí. Mám problém s povrchem na umyvadle, který je dost poničený. Je to takové popraskané a prostě celkově nic moc úplně... Myslím že jsem to dost zničila i mytím prostředky k umývání.

sabinka | 26.11.2025 14:56 | ID: 51504

Ahoj holky, ráda bych si pořídila nějakej větší kufr, do kterýho by se vešly i věci pro děti. Takže prostě dostatek prostoru. Ale mám docela problém, většina, co viděla v obchodech jsou samý černý nebo šedý varianty. Fakt bych ráda něco se zajímavějším vzorem. Hodíte mi nějaký doporůčo? :)

Kajolka | 13.11.2025 00:28 | ID: 51517

Dobrý večer, máte někdo prosím doporučení, co zabírá na šediny u chlapů? ???? Manžel začal dost šedivět kolem spánků a pořád remcá, že vypadá jak děda, ale barvit se rozhodně nechce. Ráda bych mu pořídila něco přírodního, co by ten proces aspoň zpomalilo.

Terka | 18.11.2025 23:42 | ID: 51520

Ahoj holky, mohly byste mi doporučit nějakej protein bez přidanýho cukru? Zároveň aby to bylo chuťově dobrý. Jak teď koukám, tak mám pocit, že snad do všeho ten cukr přidávaj.

lenuliiinka | 30.11.2025 18:33 | ID: 51522

Ahoj holky, už delší dobu uvažuju o darování vajíček a chtěla bych se zeptat, jestli tu má někdo osobní zkušenost. Zajímalo by mě jak celej ten proces vlastně probíhá, jak jste se po tom cítily fyzicky i psychicky, a jestli byste do toho šly znovu?

Jilkova777 | 23.11.2025 01:44 | ID: 51524

Dobrý den, poradíte mi někdo prosím kde vybrat pěkné dioptrické brýle, které mi budu opravdu slušet? Děkuji za každou radu, bohužel už jsem došla do věku, kdy to bez nich nepůjde...

zalozka