facebook
Dobré dopoledne, je pondělí 9.6.2025 a svátek slaví Stanislava

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 24.07.2024 10:41 | ID: 47027

Zdravím, prosím potřebovala bych radu ohledně půjčky. Vycházíme s dcerou totiž tak tak a já bych potřebovala nějakou jistotou pro případ, kdyby se něco stalo. Můžete mi poradit, kde si případně rozumně půjčit?

simona.novak23 | 25.07.2024 21:41 | ID: 47033

Hezký večer, dávate si s parnerem nějaké lechtivé dárky? Třeba erotické hračky? Jaký na to máte názor? Případně máte nějaké tipy?

HadekTana | 15.08.2024 20:24 | ID: 47052

Vybíráme náš první kočárek a budu moc ráda za sdílení zkušeností. Nejvíc se mi zatím líbí kočárek Joolz Day5, který mají na crystalbaby.cz, má někdo zkušenost?

Greplovahan | 27.07.2024 09:44 | ID: 47071

Zdraví, bude tu někdo tak hodný a poradí mi prosím, kde máte řešené pojištění své nemovitosti? Kde se to tak nějak vyplatí?

Greplovahan | 27.07.2024 09:58 | ID: 47072

Kdo budete prosím tak hodný a poradíte mi jak na dobré pojištění domácnosti a nemovitosti?

Greplovahan | 27.07.2024 09:25 | ID: 47075

Jak řešíte prosím přetoky u fotovoltaické elektrárny? Můžete mi někdo poradit, jak je nejlépe řešit?

Donovalka | 08.06.2025 23:36 | ID: 47081

Ahoj holky, mám dotaz... uvažuji o pořízení menstruačních kalhotek a ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti. Jak jsou na tom menstruační kalhotky se spolehlivostí, zejména během silnějších dnů menstruace? Jakou značku byste doporučily pro jejich spolehlivost? Měly jste někdy problém s protečením, a pokud ano, jak jste to řešily? Jako otázek mám teda mnohem víc, ale tohle je to nejdůležitější :) Díky moc.

lenuliiinka | 28.07.2024 23:14 | ID: 47085

Pěkný den, měla bych dotaz... Chci si koupit novou sadu hrnců... Jen nevím, po jaké značce sáhnout, aby mi nože opravdu vydržely. Hledám kvalitu, o cenu mi ani tak nejde. Budu ráda za každou zkušenost. Děkuji moc.

barca1 | 29.08.2024 08:51 | ID: 47090

Zdravím, poradíte prosím jaké granule koupit pro kotě? Za 14 dní si pro koťátko jedeme a granulky si máme vybrat samy.

zalozka