Zdravím, malého budu převádět na UM a hledala jsem si na internetu ideální mlíčko. Asi mi nejlépe vychází kozí mléko po všech stránkách (kvalita, cena..). Co Vy a kozí UM?
Dobrý den, poradíte něco na bolavé bradavky od kojení? Jsme s malým 14 dní z porodnice doma a nějak bojujeme s kojením.
Zdravím, celý příští týden budeme v Stráži nad Nisou - poradíte kam jít a co podniknout s dětma v Libereckém kraji? Kam za zábavou?
Dobrý den, jaká značka granulí se Vám osvědčila pro štěně buldočka? Oni mají dost citlivé zažívání, tak přemýšlím do jaké značky jít, aby měla krmivo šetrné k zažívání.
Která školní aktovka je prosím dle vašich zkušeností kvalitní? Na jakou se zaměřit?
Maminky, nemáte někdo zkušenost s dobrou anglickou školkou v Praze?
Holky doufám že tu najdu radu. Jak si vrátit chuť na sex a užívat si ho zase pořádně ideálně každý den jako dřív?
Holky, jak řešíte nevolnosti po klasických prášcích na bolest hlavy? Trápí mě to už déle a když mě nebolí hlava, je mi blbě od žaludku.
Zdravím, měla bych dotaz jestli by jste mi někdo poradil jak vybrat dárek pro dítě, kterému je deset let. Něco co dokáže vždy na chvilku zabavit?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.