Kdo mi prosím poradíte, které vitamíny jsou dobré pro tělo a jeho lepší obranyschopnost?
Kde prosím vyřídit havarijní pojištění na auto za rozumnou cenu? Můžete mi poradit prosím někdo?
Dobrý den, mám teď dost stresové období jak v práci, tak doma a hodně se mi zhoršila pleť (akné) a začaly mi i dost padat vlasy. Máte někdo podobnou zkušenost? Přejde to samo nebo Vám pomohl konkrétní produkt či doplněk stravy?
Školní pomůcky už musím začít řešit. Už mi to dcerka dala docela dost najevo, že je mezi kamarádkami poslední kdo to ještě nemá doma vše nachystané. Z mého pohledu je času ale ještě dost teda. Potřebovala bych poradit, kde se mrknout po dobrém školním batohu?
Ahoj holky, tak by mě zajímalo zda používáte nějaké šetrné hygienické pomůcky? Zkoušela jsem zatím takovou tu houbu. Ale to mi úplně nesedělo. Přemýšlím nad kalhotkami, ale bojím se trochu zápachu, protečení, atd. Používáte něco z toho a co Vám vyhovuje?
Ahojky, kdy jste začínaly s příkrmy? Malý má necelé 4 měsíce a je plně kojen.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli něco kupujete svým pejskům na tlapky, když jsou teď tak rozpálené chodníky?
Dobrý večer, vybírám kombinovaný kočárek pro miminko, mám za měsíc termín. Poradíte - s jakou značkou kočárku jste spokojené a kde jste ho kupovaly?
Dobrý večer, poslední dobou mám problém s kosmetikou z drogérie, moje pleť tyto produkty nesnese. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jakou kosmetiku kupujete?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.