Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel bude mít za následek zablokování účtu.
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel bude mít za následek zablokování účtu.
Zdravimchtela bych se zepat jak to mate se sexem...jsem v prvnim trimestr 8tt bouzel je pro me sex tedka dost obtizny prijde mi nebezpecny mam z nej strach nez radost je fakt ze sme s pritelem o jedno miminko prisli tak jestli to je spis tim ...prijdu si hrozne vuci pritelovi....dekuju za jakoukoliv odpoved
Já jsem nikdy nemohla zhubnoutZkoušela jsem všechno možné a po porodu jsem nabrala ještě víc . Nakonec jsem se rozhodla pro výživou poradkyni díky které zhubla kamarádka . A jsem ráda ,že jsem to udělala cítím se skvěle a nemám ani hlad a už mám dole 9 kg .Doporučuju www.centrum-redukce-vahy.webnode.cz
Ahoj.Měla bych dotaz. Jsem v 16tt a mého přítele vůbec nezajímá, že jsem těhotná nebo spíš mi to připadá jako by ho nezajímal náš prcek. čekám svoje první miminko ale přítel už třetí nevím jestli je to tak i u jiných tatínků?.Všechno co mi někdo řekne nebo se dočtu , že by mohlo ublížit miminku hned odpálkuje že jsem blbá a že nemusím takový keci poslouchat a že se moc pozoruju. Já mam ale jen strach abych všechno dělala správně moje těhotenství není plánované a nadělalo nám dost potíží to chápu jen nevíte jak ho usměrnit??? nebo se takhle chovají všichni???
Ahoj maminky, slyšely jste o tomto vysavači, nebo máte takový třeba doma? potřebovala bych nějakou radu a zkušenost, jak to funguje přesně, jestli to vůbec pomáhá - tudíž má cenu kupovat, ale doufám, že ano, je to moje poslední naděje skoro, všechno možné už jsem vyzkoušela a stejně mi moc lépe není... od alergoložky mám nějaká antihistaminika, ale to řeší jen ten důsledek, projev, já chci řešit příčinu...
Ahoj ženský, chtěla bych se zeptat jestli nemáte tip na nějaký dobrý sekáč v Praze?? jsem typická ženská, nakupování miluju, ale v sekáčích právě úplně nejvíc, hrozně mě baví se tam přehrabovat a objevovat a taky mě pak baví, když v tom oblečení nepotkám za den 10 dalších lidí :-P
Ahoj, prosím nemáte doma nějakou tu rozkládací postýlku pro děti na cesty? chtěla bych nějakou našemu malému pořídit, ale vůbec si nejsem jistá, jestli se v tom dítě pořádně vyspí a jaká značka je tak nejlepší... nebo podle čeho vůbec vybírat?? tak pokud někdo máte zkušenosti, tak prosím napište...
Ahoj všichni, ráda bych se zeptala, jestli nemáte někdo tip nebo radu, na to, jaký a kde je v Brně dobrý svatební salon? Nejsem původem z Brna, budeme se sem ještě před svatbou stěhovat, takže šaty budu půjčovat už tam, ale zatím se moc nevyznám, co kde v Brně je, natož který salon je ověřený a dobrý
tak budu ráda za tipy ;-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.