facebook
Dobré dopoledne, je sobota 26.7.2025 a svátek slaví Anna

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Johanka | 28.09.2014 02:10 | ID: 1112

Ahoj, mám dotaz - jak měříte teplotu vašim pejskům? já jsem domů pořídila takový ten teploměr pro psy, co se zavádí do konečníku, ale můj pejsek to proste nesnese, hrozně se cuká a většinou to ani pořádně nezměřím a navíc mi to vadí, že mu mám dělat něco pro něj tak nepříjemného, nemáte někdo zkušenosti s nějakým bezkontaktním teploměrem? určitě se nějaké takové dělají ne? ale zajímala by mě osobní zkušenost, jestli to zase opravdu změří spolehlivě, když se to jen přiloží... Díky všem

Zuzabartova | 16.01.2025 00:54 | ID: 1113

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tu někdo nemá osobní zkušnosti s Cambridge dietou? Slyšela jsem o ní něco málo od známé, ale ráda bych zjistila ještě nějaké informace, než se do ní případně pustím, a ataky třeba tip do jakého centra jste na ni chodili? :) Děkuji

Laura | 30.10.2018 17:08 | ID: 1118

Ahoj všichni, mám dotázek - nezkoušela jste některá ze zde přítomných jít na odstranění vrásek laserem? Mám jednu takovou obzvlášť škarednou vrásku na čele, si se moc mračím :-D, a hrozně ráda bych se jí zbavila, takže byli jste někdo? A jaké jsou vaše dojmy, zkušenosti, výsledky? Dík moc

sasanka | 21.12.2016 17:53 | ID: 1119

Vítám všechny, kteří se chtějí zapojit do naší výzvy zbavit se únavy a dobře vypadat. Toho docílíme v první řadě správnou stravou a pohybem, který nás bude bavit. Jak řekl jeden moudrý čínský filosof: "Čím více se nutíte, tím menší úspěch máte". Proto bychom se neměli nutit a správné cesty nacházet ve hře, kdy můžeme společně procházet jednotlivé kroky a sdílet své zkušenosti. Kromě článků v sekci Zdraví a výživa pod označením Cíl č.1 pro nás budou připravené i nejrůznější Zdravé recepty, které můžeme společně zkoušet a hodnotit. Jako výsledek této první fáze bychom měli dosáhnout toho, že přirozeně dokážeme dodávat našemu tělu tu správnou výživu, mít více energie a lépe se cítit. Moc se těším na Vaše komentáře a podněty. Hanka

citronela | 15.09.2018 10:43 | ID: 1126

Dobrý den, můžete mi někdo prosím poradit, čím vyčistit koženou sedačku? Díky

Nestorka | 27.10.2014 18:45 | ID: 1129

Dobrý den, nemáte prosím tip na dobrý a kvalitní kočárek pro dvojčátka? Už jej nutně musíme pořdit a já se ani ještě pořádně nerozhodla, zda pořídit variantu, kdy děti sedí za sebou, nebo vedle sebe, a jakou vybrat značku to nevím vůbec... nemáte prosím někdo radu? Děkuji předem

mamcapusinka | 08.01.2018 09:18 | ID: 1130

Ahojky, najde se nějaká čerstvátěhulka,se kterou bych čas od času mohla probrat strasti i slasti těhotenství?Test jsem si udělala 3 dny zpět a jsem v tom a zajímavé je že už 2týdny mně pálila žáha,což jsem dříve neznala...

ZuzkaE | 25.10.2014 16:18 | ID: 1155

Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel bude mít za následek zablokování účtu.

ZuzkaE | 25.10.2014 16:19 | ID: 1156

Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel bude mít za následek zablokování účtu.

zalozka