Ahojky, :) ráda bych se dozvěděla jestli v průběhu těhotenctví používaté tyto přírodní přípravky jako je spirulina, chlorella ?
Ahojda maminky, chci se zeptat jaké čtení byste mi doporučili pro synka, kterému je 11 let a má hodně rád přírodopis a dějepis o sport se moc nezajímá a na nějaké fantasy nebo dobrodružné příběhy ho taky neužije, tak mě napadla leda nějaká zábavně-naučná literatura pro děti? Nemáte nějaký nápad?
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nemáte tip jaký koupit robotický vysavač, co sám jezdí a uklízí? Vysáváme téměř každodenně kvůli našim pejskům a tam jsem se rozhodla si něco takového pořídit, protože mi to zabírá dost času a často to všechno s dětma ani nestíhám...
Práce z pohodlí domova, vhodná i pro MAMINKY na MD. Stačí věk 18 let, PC a chuť PRACOVAT. Ráda vše vysvětlím. Vlastulda@gmail.com nezávislý poradce 03-012831
Ahoj maminky, chci se zeptat jestli jste některá nebyla na laserové operaci křečových žil? slyšela jsem, že by to prý mělo být méně invazivní než ta klasická operace a taky že hojení je daleko kratší a netvoří se jizvy... nemáte někdo zkušenost? Díky :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nemáte tip na pěknou knížku pro dospívající slečnu? Napadlo mě, že bych neteři koupila ke Dni dětí nějakou pěknou, aby taky trochu četla, ale ona je v tomto trochu netradiční, nemá moc ráda takové ty romantické zaláskované romány, radši má detektivky, thrilery, horory a tak a to já vůbec nečtu, neví někdo o něčem pěkném z tohoto žánru?
Zdravím všechny maminky i ty, které jste v očekávání, stejně jako já ;)
jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství a před půl rokem jsem odešla z práce - hodně stresu atd., asi to některé z vás znáte... Jakmile jsem ukončila práci, za dva měsíce se nám podařilo konečně otěhotnět , ale já - byť šťastná- jsem začala být ve stresu kvůli penízkům a špatným 9ti měsíčním vyhlídkám...v jiném stavu = pro potencionální zaměstnavatele neperspektivní. Takže mi to vrtalo hlavou, co teď? Pak jsem kývla na schůzku se slečnou z Green Ways. Spolupráce, kterou mi nabídla , mne neskutečně nadchla a já si řekla, že jsem konečně našla něco, co možná do budoucna všechno vyřeší a čemu se budu moci věnovat i při mateřské. A proto i píšu teď sem. Myslím si, že spousta maminek je v podobné situaci, jako jsem byla já, nebo zkrátka potřebuje penízky navíc, dostat se trošku do kontaktu s ostatními a nebýt finančně závislými na partnerech. Pokud by vás tato nabídka zaujala a fandíte zdravému životnímu stylu, ráda vám o ní povím víc - napište mi na renatadaubnerova@gmail.com. Jsem teď spokojená, jsem pánem svého času a dělám lidi zdravějšími.
Ahojda, nemáte prosím některá zkušenost se značkou Anubis? Slyšela jsem, že mají dorbou bio řadu pro citlivou pleť, což by se mi hodilo… moje pleť si, i když mi už není dvacet, dělá co chce, takže bych chtěla zkusit něco přírodního… tak pokud Anubis znáte, tak napište, jaký je a třeba co od nich máte díky
Ahoj, je tu některá maminka, co zkoušela poledance? Teda nemyslím samozřejmě v těhotenství ale všeobecně, potřebovala bych poradit, jestli to mám šanci zvládat i když nemám moc svaly a nejsem moc trénovaná? A pokud někdo chodíte, tak jak vás to baví?
Díky
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.