Chci se zeptat jestli jste některá spokojená s úpravou dekoltu a podle čeho se rozhodovat, jestli do toho jít nebo ne?
Jak na novém autě dobře chránit jeho lak? Máte někdo zkušenost třeba s kvalitní autokosmetikou?
Ahoj, chci se zeptat, jak vybrat dron pro úplného začátečníka na naučení s tím? Něco levnějšího, kdyby se to náhodou o něco rozbilo?
Podařilo se vám někomu koupit bagr na dálkové ovládání pro děti co by dokázal i něco opravdu jakože kopat třeba nabírat písek nebo tak?
Konečně jsem se dočkala a můžu si začít zařizovat věci pro malé. Chci mít vše dokonale připravené předem, a tak bych se chtěla zeptat. Jakou chůvičku mi doporučíte k miminku prosím?
Kde se vám podařilo sehnat stavební materiál za nějakou lepší cenu?
Zdravím, chci se zeptat chodíte někdo na střelnici? Přítel by tam strašně chtěl jít a pořád mě přemlouvá, jestli spolu nezajdeme...
Myslíte si, že by mi byl schopný někdo poradit s dárkem pro tchána na jeho narozeniny? Co mu koupit?
Jak výhodně prodat dům? Tak aby to bylo co nejvýhodnější a hlavně rychlé? Dům mám v Brně, ale už tam nebydlím, takže bych to potřebovala udělat nějak jednoduše, abych tam nemusela často jezdit.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.