Ahojj,, Hledám inspiraci na vánočná dárek pro muže.. Nemáte nějaký tip na originální dárek? :-)
Dobrý večer, maminky poradíte - dcerka má rok a kojit už nechce a já přemýšlím, jestli je kojenecké mléko ještě potřeba. Co myslíte?
Podle čeho jste vybíraly značku umělého mléka? Docela se v tom ztrácím a chci být připravená kdybych náhodou měla málo mléka nebo vůbec.
Jakou máte zkušenost s tetováním obočí? Bolí to moc? Mám nevýrazné a řídké obočí a nebaví mě si ho pořád domalovávat :(
Dobrý večer, napíšete jaké rychlé svačinky kupujete ročním dětem? Mám pocit, že malé dávám to stejné pořád dokola, tak mě inspirujte :)
Ahoj holky, chci se zeptat... Potřebuji pro babi ještě nějaký dáreček :) Říkala jsem si, že bych jí ráda dala něco pro zdraví. Vitamíny nechci, to je okoukaný... Tak jsem si říkala, že se zeptám na vaše názory.
Ahoj holky, jak si prosím vás udržujete bílé zuby? :)
Neporadily by jste mi kdo máte zkušenost s bělení, tak jak často je možné si je bělit?
Čauvec holky, poradily by jste mi trošku s umělými řasami? Chtěla bych si je zkusit lepit, ale budu ráda za každou radu a tip, abych vybrala dobře.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.