Víte někdo prosím, kde levně vyřídit cestovní pojištění? Jaké jsou vlastně vaše zkušenosti?
Jaké svačinky dáváte dětem do školy? Co mají děti rády u vás?
Kupoval jste už někdo pro své dítě 3D pero? Hrají si s tím? Jakou s tím máte prosím zkušenost?
Docela už delší dobu přemýšlím o tom, že bych podstoupila liposukci. Chci se zeptat, jste po zákroku spokojené?
U koho nechat udělat kvalitně reklamu na nové auto? Aby to vypadalo a ideálně mi to neponičilo lak auta?
Jaké hračky kupujete letos pro své děti pod stromeček?
Víte někdo nebo podařilo se vám nějak levně sehnat stavební matriál pro stavbu domu? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Poradíte mi někdo prosím dobrý zážitkový dárek pro chlapa? Ideálně něco v Brně nebo blízkém okolí?
Poradil by mi prosím někdo s prodejem domu na kraji Brna? Je lepší se do toho pouštět svépomocí nebo raději prodávat s realitní kanceláří?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.