Ahoj, jaké máte zkušenosti s doplňky na podporu kvality vlasů? Jaké jste vybrali a jak jste s nimi spokojené? Já jsem si hledala info a docela mě zaujal doplněk stravy orcacollagen.cz. Máte s ním zkušenost?
Má smysl užívat vitamín C v doplňcích stravy? Někde jsem totiž četla, že ho tělo stejně nedokáže kompletně zpracovat?
U které pojišťovny mohu vyřídit pojištění za výhodnou cenu? Mohu se zeptat na vaše zkušenosti?
Dobrý den, nějak nemohu vymyslet nějaký nápaditý dárek pro kolegu. Dáváme si vždy nějaké drobnosti do 500 korun a vždy se snažíme vybrat něco co ten druhý nezná. Máte nějaký nápad?
Mám už po dvou dětech a další už neplánujeme. Chtěla bych si proto nechat udělat prsa, abych je měla jako dřív. Na co bych se měla připravit? Jaké máte s plastikou zkušenosti?
Jakým způsobem se dají do domu dát skryté kamery? Máte to někdo doma a máte s tím dobrou zkušenost?
Zdravím, chci se zeptat. Je mi 38 a najednou jsem úplně přestala mít chuť na sex. Je to normální?
Dobrý den,mohla bych někoho poprosit o radu co udělat našim dětem za překvapení?Už se blíží konec prázdnin a tak chci je něčím potěšit.
Jaká značka má plínky s vyšší absorpcí?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.