Holky, tak jsem šťastná, že je tu jaro... Ale... Taky hodně bojuju s jarní únavou Máte to taky tak? Je něco, co vám od té jarní únavy pomohlo? :)
Mám hodně zažloutlý zuby, asi protože piju hodně kávy, ale té se prostě vzdát nedokážu :D bělíte si nějak zuby doma?
Ahoj, jak bojujete s únavou? Co vám pomáhá? Užíváte nějaký doplňky stravy?
Ahoj holky, měla bych dotaz... Dětem chceme na zahradu pořídit trampolínu. Dívala jsem se na nabídky a líbí se mi nabídka od https://www.marimex.cz/trampoliny/. Máte s touto značkou zkušenosti?
Maminky, mohly byste mi prosím poradit, kde by se daly sehnat látkové vložky? Dají se vůbec ještě sehnat?
Ahoj holky, měla bych dotaz, kde kupujete dětem oblečení? A jak se tváříte na nákup oblečení z druhé ruky?
Maminky, nevíte náhodou, kde v Praze mají hezký dětský koutek? Myslím tím v nákupní galerii? Abych si mohla s manželem projít obchody... Děti to nebaví a nechci je tím trápit... Tak jsem si říkala, kdyby byl někde hezký koutek nebo nějaké vyžití, byla bych ráda :)
Prosím o radu, zkušenost s eshopem kde bych koupila kvalitní hrací židli.
Má někdo prosím zkušenost s tělovou svící při problému nafouklého bříška u miminka?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.