Chci koupit filtr na pitnou vodu, ale moc se v tom nevyznám. Dívala jsem na https://www.dionela.cz/ nemáte někdo filtr od nich? Předem děkuju za odpovědi
Potřebovala bych se zeptat někoho, kdo už tohle řešil. Jak přesně funguje to sos tlačítko pro staršího člověka? Je to složité k ovládání nebo by to zvládla i babička, která má 80?
Vybíráme snubní prstýnky a zaujala mě nabídka Helvetia-hodinky.cz. Nemáte s nima někdo zkušenost?
Jakou máte zkušenost s terapií červeným světlem? Pomáhá vám to k lepší energii?
Dámy máte i po 40 pořád ještě chuť na sex? Manžel by semnou chtěl spát minimálně jednou za týden, ale mě to dělá čím dál více problém. Přitom jsem před tím sex měla opravdu ráda.
Poradíte mi někdo, kde koupit kvalitní dětské oblečení z kvalitní látky? Chtěla bych pro svého vnoučka nakoupit pěkné oblečení
Můj syn si moc přeje herní židli. Doporučíte tip prosím?
Máte zkušenost s hodinovým manželem v Ostravě? Jestli by zvládnul kompletně vyčistit odpady v koupelně a kuchyni, které spolu sousedí?
Ahoj, měla jste některá možnost vyzkoušet menstruační plavky ? Vůbec jsem o této možnosti nevěděla, přitom nosím kalhotky od Modibodi a tato značka právě má i ty ms kalhotky, tak by mě zajímalo jestli je máte už vyzkoušené ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.