Už mám dost těch levných nožů, které vydrží jen chviličku ostré. Máte někdo prosím zkušenost, kde koupit opravdu ostré nože, které vydrží ostré a nebudou se hned tupit?
Ahojky, používáte někdo CBD olej ? Nebo i něco jiného? :-)
Ahojky ženy, jaké hračky používáte?? S čím jste spokojené? Přemýšlím o tom si něco pořídit.. tak mě zajímá co je dobré, co stojí za vyzkoušení ..
Několikrát jsem přemýšlela o darování svých vajíček.. Chci nějaké informace .. kde jste byli darovat? Kde bych se mohla informovat o postupu atak?
Čaukyy. Kde nejčastěji nakupujete elektroniku?? A jak jste s nákupem spokojené???
ahojky. nedaří se mi zhubnout nějaké to kilo do plavek..Zkoušeli jste něco co je opravdu účinné ? Budu ráda za vaše tipy :-)
Ahojík, kde nakupujete nějaké dárky, na různé příležitosti jako svátek apod..hledám nějakou inspiraci, už nevím kam koukat. zatím mě nikde nic nezaujalo..
Ahojky nezkoušel někdo nupo dietu??? Narazila jsem na jejich stránky a docela se mi to líbí, ale budu ráda spíš za osobní zkušenost, jestli se opravdu vyplatí? :-)
Ahoj, chci se zeptat kde mám koupit pěkné oblečení pro vnoučka? Zatím jsem si obešla obchody, ale i když se mi líbí oblečení vzhledově, tak mi to přijde z takového celkem nekvalitního materiálu. Máte zkušenost, kde prodávají oblečení z kvalitního materiálu?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.