Co děláte pro své zdravé klouby? Zkoušela jsem už několik přípravků na klouby, ale ani u jednoho mi nepřišlo, že bych mohla sledovat nějaké zlepšení...
Podařilo se vám u některé pojišťovny vyřídit výhodné pojištění bytu? Můžete mi poradit prosím, kam se zajít zeptat?
Doporučíte mi někdo prosím vhodné topení do nízkoenergetického domu? Které se nejvíce vyplatí?
Zdravím, někde jsem už viděla nějaká sos tlačítka pro seniory pro přivolání pomoci. Chci se zeptat, máte s tím zkušenost? Dost by se mi to hodilo pro moji mámu, která už je na tom trochu hůř, ale nechce se přestěhovat k nám.
Jakou máte zkušenost s bělením zubů ? Je lepší jít k zubaři nebo si stačí koupit bělící sadu ?
Ahoj maminy, když bych chtěla nechat dětem udělat stejná trička, tak jaký eshop by jste mi doporučily ? Jde mi hlavně o to, aby trička i potisk byl kvalitní :)
Kde mají příslušenství k telefonu za rozumné ceny ? Byla jsem se podívat tady u nás na prodejně telefonů, protože potřebuju kryt a fólii na telefon, ale ty ceny jsou teda příšerné
Kdy se to u vás zlomilo? S chutí na sex? Já už tak nějak od 35 nemám tolik chuť jako dřív... bude to horší? Kolikrát se mi stane, že s manželem už spím jen kvůli němu a já z toho nic nemám.
Holky mohla bych se zeptat, jestli je dřevěná kolébka pro děti dobrá volba pro miminko? Nebo v čem vám mimi nejlépe spinkalo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.