Máte prosím zkušenost, u které pojišťovny si zařídit výhodně cestovní pojištění pro celou rodinu? Kam chodíte?
Holky chtěla bych mít doma koupací sud. Byla jsem na dovolené a tam jsem si ho opravdu užívala. Máte ho doma někdo? Víte jak vybrat něco rozumného na domácí použití?
Máte prosím zkušenost s SOS tlačítkem pro důchodce? Jaké vybrat? Potřebovala bych ho pro mámu, která se prostě nechce přestěhovat k nám domů, kde bych se o ni mohla starat.
Chtěla bych kamarádce, tedy pro její čerstvě narozené dítě donést nějaký originální dárek. Dokážete mi někdo poradit? Mimo klasiku jako jsou pleny atd?
Vyplatí se podle vás kupovat pro miminko na spaní kolébku? Pořád přemýšlím, jestli dávat mimi rovnou do postýlky nebo raději pořídit právě kolébku. Co myslíte?
Ahojky holky, co darování vajíček? Byla jste některá? Hodněkrát jsem o tom už uvažovala, tak jaký na to máte názor?? :-)
Ahojky, přítel mluvil o nějaké úniková hře že bychom mohli nějak zajít, chci ho překvapit a někam ho vzít.. Neznáte nějakou dobrou v Brně? budu ráda za vaše návrhy:-)
Ahojky, nemáte tip na nějakou solo hračku ? Ráda bych něco zkusila kromě vibrátoru, ten už mám
Něco s čím jste spokojení? :-)
Ahojky zkouše někdo cbd olej? Doporučili by jste ho??
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.