Poraďte mi, co kupujete svým maminkám k narozeninám ? Když se jí zeptám, co by chtěla, tak mi vždycky řekne, že nic -_- takže si s tím musím vždycky lámat hlavu.
Jak jste se zbavily flíčků na zubech co vám zůstaly po rovnátkách ? Měl tu někdo stejný problém ?
chtěla bych si do bytu pořídit umělý stromek. Jaký druh by se hodil, aby to nevypadalo hloupě ?
Zdravím, otevřela jsem si dva roky zpátky menší obchod, kde se mi docela daří. Chtěla bych se zeptat, nemáte zkušenost s výběrem čtečky čárových a QR kódů ?
Máte zkušenost s implantáty a kojením? Dělá vám to nějaký problém nebo to na to vůbec nemá vliv?
Jaké dárky se dávají pro miminko, když se na něj jdu podívat? Kamarádka porodila a já absolutně nevím co ji donést.
Můžete mi prosím někdo doporučit, které respirátory FFP2 jsou dobré pro děti? Které jim hlavně dobře sedí na obličeji? Jakou máte zkušenost?
Jaké nosítko je nejlepší vybrat pro miminko? Jaké máte zkušenost s výběrem prosím?
Jak si zase po dvou dětech vrátit chuť na sex? Jaké máte zkušenosti? Co vám k tomu třeba pomohlo a dopomohl vám k tomu třeba i partner?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.