Ahoj, četla jsem hodně zajímavý článek o Bondingu po porodu - že by se dítě okamžitě mělo přiložit na tělo matky a nechat takhle co nejdéle, tak aby si samo našlo cestu k prsu a začalo sát. Veškerá vyšetření se pak mají dělat pouze u matky. Ohromně to prý přispívá zdraví miminka, ale i matky. Máte s tím někdo zkušenost? Je něco takového v našich porodnicích možné?
Ahojky, máte někdo zkušenost s křečovými žílami v těhotenství? My je máme bohužel v rodině a říká se, že během těhotenství se naplno projeví. Pomohlo vám používání kompresních punčoch a jak často jste je nosily?
Ahoj, nedávno jsme s kamarádkami vedly zajímavou debatu, kolik kroužků by měly děti navštěvovat? Jaký na to máte názor?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, pořádají porodnice nějaké přednášky o porodu, kojení a tak? Ráda bych se podívala do porodnice a nevím, jestli je to možné.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak ošetřujete opruzeniny u miminek? Setkala jsem se různými názory, někdo radí mazat, někdo naopak nemazat. Tak nevím, poraďte. Jaké máte zkušenosti.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, máte při péči o rodinu častaké sama na sebe? Máte čas a i sílu na koníčky?
Ahoj, máte zkušenosti s masážemi miminek. V televizi jsem na to viděla pořad, kde to popisovala fyzioterapeutka s tím, že je to pro mimika hodně prospěšné, když se lehce masírují a zvládnou to maminky samy. Jen si to u toho malého drobečka neumím úplně představit.
Ahoj, nemáte někdo nějaký recept z dýní? Dostala jsem dýně a nevím, co se z nich dá uvařit . Děkuji za tipy
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký názor máte na to, že sourozenci vyrůstají v jednom pokoji? Kamarádka má syna a dceru, mají bohužel malý byt a tak nemůže mít každé dítě svůj pokoj. Bojí se puberty, jak to budou děti zvládat být spolu v jedné místnosti.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.