facebook
Dobré ráno, je středa 16.7.2025 a svátek slaví Luboš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Ola | 03.10.2013 12:23 | ID: 704

Ahoj, četla jsem hodně zajímavý článek o Bondingu po porodu - že by se dítě okamžitě mělo přiložit na tělo matky a nechat takhle co nejdéle, tak aby si samo našlo cestu k prsu a začalo sát. Veškerá vyšetření se pak mají dělat pouze u matky. Ohromně to prý přispívá zdraví miminka, ale i matky. Máte s tím někdo zkušenost? Je něco takového v našich porodnicích možné?

Dáša | 10.10.2013 08:37 | ID: 716

Ahojky, máte někdo zkušenost s křečovými žílami v těhotenství? My je máme bohužel v rodině a říká se, že během těhotenství se naplno projeví. Pomohlo vám používání kompresních punčoch a jak často jste je nosily?

polaskovaval | 23.08.2020 23:04 | ID: 720

Ahoj, nedávno jsme s kamarádkami vedly zajímavou debatu, kolik kroužků by měly děti navštěvovat? Jaký na to máte názor?

Zuzka | 10.10.2013 08:39 | ID: 740

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, pořádají porodnice nějaké přednášky o porodu, kojení a tak? Ráda bych se podívala do porodnice a nevím, jestli je to možné.

lenuliiinka | 01.01.2022 16:59 | ID: 744

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak ošetřujete opruzeniny u miminek? Setkala jsem se různými názory, někdo radí mazat, někdo naopak nemazat. Tak nevím, poraďte. Jaké máte zkušenosti.

Slunicko.77 | 22.12.2024 15:59 | ID: 746

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, máte při péči o rodinu častaké sama na sebe? Máte čas a i sílu na koníčky?

Hana | 10.10.2013 11:12 | ID: 751

Ahoj, máte zkušenosti s masážemi miminek. V televizi jsem na to viděla pořad, kde to popisovala fyzioterapeutka s tím, že je to pro mimika hodně prospěšné, když se lehce masírují a zvládnou to maminky samy. Jen si to u toho malého drobečka neumím úplně představit.

sofie321 | 17.11.2017 15:35 | ID: 752

Ahoj, nemáte někdo nějaký recept z dýní? Dostala jsem dýně a nevím, co se z nich dá uvařit . Děkuji za tipy

Ivana0023 | 16.10.2023 21:42 | ID: 754

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký názor máte na to, že sourozenci vyrůstají v jednom pokoji? Kamarádka má syna a dceru, mají bohužel malý byt a tak nemůže mít každé dítě svůj pokoj. Bojí se puberty, jak to budou děti zvládat být spolu v jedné místnosti.

zalozka