Jste spokojeny se zvětšením prsou? Nebo s jejich úpravou?
Holky dávám si dohromady výbavičku a chtěla bych se zeptat ohledně nosítka. Používáte ho často?
Doporučíte mi prosím někdo dobrý dárek pro tchána pod stromeček? Nic si nepřeje a hlavně nechce nic, co by mu v domě zabíralo místo.
Doporučíte mi prosím pěkný dárek nebo i více dárků pro vnučku? Je jí rok a půl…
Už jsem docela rozčilená na výrobky, které se běžně prodávají. Vystřídala jsem 4 fény za poslední 3 roky. I když to mohu reklamovat, tak to mám mít doma jako dva? Abych měla doma vždy alespoň jeden? Kde koupím kvalitní fén? Bez ohledu na cenu?
Jakou přikrývku mám vybrat pro dítě, kterému už je malá peřina? Pro kluka v 5 letech?
Chtěla bych si už konečně pořídit opravdu kvalitní nože, podle čeho je vybírat? Máte prosím zkušenost?
Prosím tip a zkušenost s kvalitními boty pro dámy i pány. Děkuji.
Kde dětem kupujete respirátory za nějakou lepší cenu ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.