facebook
Dobré ráno, je pondělí 14.7.2025 a svátek slaví Karolína

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
polaskovaval | 21.06.2022 10:11 | ID: 518

Ahojky mám dotaz měla bych teď zůstat už doma kvůli zvýšenému riziku potratu. A najednou mám strašně zvláštní pocit, že až půjdu zpět do práce tak to nezvládnu. A nemůžu se toho pocitu zbavit. Mám dobrou práci a dobrého šéfa, takže o tu práci nechci přijít

Verča | 31.08.2013 15:32 | ID: 538

Ahoj holky, nevíte o nějakém cvičení pro otěhotnění. Cvičím Mojžíšovou, ale ráda bych zkisila ještě něco jiného. Díky

Patyna | 28.02.2023 21:25 | ID: 540

Ahoj, tak jsem se právě dočetla, že vybavit prvňáčka do školy stojí až 8000,..No nás to tolik určitě stát nebude, protože na to prostě nemáme . Kupujete novou aktovku, nebo projdete bazárky a koupíte použitou? A hlavně, koupíte aktovku či batoh?

seminka | 25.08.2022 20:36 | ID: 551

Ahojky, mám dotaz. Trpím sníženou funkcí štítné žlázy a beru docela silný typ Letroxu. Máte někdo zkušenost s tím, že vám šlo díky tomu špatně otěhotnět, nebo to nešlo vůbec? Děkuji

Lada | 03.09.2013 09:50 | ID: 558

Ahojky, doporučuji představení Sugar v divadle F. X. Šaldy. Je to předělávka filmu Někdo to rád horké, v hlavních rolích s Adélou Gondíkovou a Daliborem Gondíkem. Už jsem to viděla a je to super. Šla bych na to klidně znova

Monika | 04.09.2013 07:12 | ID: 567

Ahoj holky, mám dotaz když by chtěl manžel zůstat doma s miminkem musí o to nějak požádat zaměstnavatele? A pak mám ještě jeden dotaz co kdy si to v půlce rozmyslíme a budu chtít být pak doma já. Jde to? Moc děkuju

Terka | 25.05.2025 17:17 | ID: 569

Ahojky mám dotaz, jak trávíte volný čas v těhotenství? Manžel je celkem sportovní a já už moc nemůžu. Tak bych chtěla vědět jestli Váš muž tráví čas s vama nebo si dělá co chce?

Helena | 04.09.2013 10:34 | ID: 590

Děvčata neznáte někoho do prodává kočárek golfky? Nemusí být nové, ale aby vydržely? Díky

Lenka | 25.09.2013 09:52 | ID: 591

Děvčata neznáte někoho do prodává kočárek golfky? Nemusí být nové, ale aby vydržely? Díky

zalozka