Myslíte, že někdo dokáže vyrobit klíč do zámku od kterého nemám jiný klíč?
Kde prosím kupujete suroviny na dort ?
Od jakého výrobce by jste mi doporučili vyzkoušet pralinky ?
Jakým způsobem máte vyřešenou stravu pro děti. Dáváte mezi hlavními jídly svačinky nebo je děti odmítají ? Nejsem si jistá jestli je zavést nebo ne.
Jak co nejlépe pomoci vypadávajícím vlasům? Máte někdo prosím zkušenost?
U koho si výhodně pojistit dům? Jakou zkušenost máte s případným plněním prosím?
Ahoj, zajímalo by mě jestli jste si nějaké věci jako třeba svatební oznámení a cedulky na stůl vyráběly samy nebo jste si kommplet všechno nechávaly dělat ?
Ahoj :) Maminy, jak se tváříte na zelené potraviny? Máte s nimi zkušenost? A kde je kupujete?
Ahojky :) Chtěla bych se zeptat... Je tu maminka, kterou trápí bolest hlavy? Jak s ní bojujete? Mě kolikrát chytne tak, že ani koukat nemůžu, jen světlo bolí. Takže budu fakt ráda za info, co s tím...
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.