Holky, jaké čisticí prostředky v domácnosti používáte? Já bych ráda zkusila nějaké eko produkty. Na web jsem se koukala a lébé se mi nabídka, co jsem našla na alpik.cz. Máte s jejich produkty zkušenost?
Maminy, máte prosím tip, kde koupit pohlčovač zápachu? Co jsem zatím koupila, tak to byla jen vůně, co se s pachem smísila... Chci něco, co ten pach zlikviduje a provoní domácnost. Díky moc :)
Kupujete balenou kojeneckou vodu? Já teď četla že v testech ty balený vody často vůbec neprojdou, takže uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, abych ji mohla používat i na vaření i na pití, poradíte jaký filtr vybrat?
Nemáte někdo ve sprše filtr na odfiltrování chlóru? Bylo nám doporučeno se chlóru vyhýbat tak uvažujeme nad takovým filtrem do sprchy.
Jak si dlouhodobě snížit vysoký krevní tlak? Máte na to prosím nějaký návod?
Dost přemýšlím o tom, že bych si nechala trochu vyladit postavu podle představ. Jak vám pomohla liposukce? Jaký na ni máte názor?
Maminy, jak se vám podařil ozhubnout po porodu? Máte tip, jaká dieta je nejlepší a hlavně nejúčinější?
Jaké máte doma vysavače ? Přemýšlím jestli pořídit ten malý robotický nebo klasický ruční vysavač ?
Ráda bych si nechala prodloužit vlasy. Má někdo zkušenost?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.