facebook
Dobrý podvečer, je úterý 15.7.2025 a svátek slaví Jindřich

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Natalismedkova | 28.08.2021 22:44 | ID: 464

Ahojy ráda bych se zeptala zkušenějším maminek, kde kupovali oblečení pro miminka. Já jsem narazila na pár eshopu, které jsou zajímavé.

Andy15 | 16.07.2020 20:22 | ID: 475

Ahoj holky chci se zeptat čím by bylo dobré mazat už vzniklé strie. Mám jich pár po stranách a trochu se bojít aby se to výrazně nezhoršilo.

Ola | 16.10.2013 10:36 | ID: 476

Ahoj holy říkala jsem si že bych si u mateřské trošku přivydělal a možná do budoucna měla i zajímavou práci. Ráda bych si otevřela e-shop. nevíme co věechno je k tomu potřeba? jaké jsou cca ceny a tak?

Myskovatera | 16.01.2025 09:39 | ID: 486

Ahoj kamarádky moje ráda bych se zeptala zda nějaká z vás má zkušenosti s touto dietou. Našla jsem ji na internetu, ale zajímá mne jestli účinná. Děkuju moc za radu.

simona.novak23 | 21.03.2025 20:43 | ID: 487

Ahoj, mám na Vás dotaz, kamarádka je úplně hotová jejímu manželovi změřili na spermiogramu téměř nulové hodnoty aktivních spermií. Jde teď na nějaká vyšetření. Poprosím neměla nějaká z Vás podobnou zkušenost nebo někdo z Vašeho okolí?

venmam | 31.01.2019 18:44 | ID: 488

Ahojky, mám na víkend od bratra mimčo roční holčičku (asi abych si to před porodem vyzkoušla jaké to je ) a říkala jsem si že jí udělám zeleninou polévku. nemáte nějaká z vás zajímavy recept, který by nebyl moc náročný (nejsem úplně dobrá kuchařka)? děkuju holky

Erčina | 02.05.2017 13:49 | ID: 492

Ahojky, v poslední době slýchám, že lidem hodně psychicky pomáhají knížky o pozitivním přístupu k životu, o tom, jak se naladit, aby se člověku dařilo apod. Máte někdo nějaký tip?

Jana | 28.08.2013 20:59 | ID: 494

Ahoj, máte někdo tip na kvalitní a vhodné dětské přezuvky do školy? Aby se v tom tolik nepotila noha a zároveň, aby byly pohodlné...

Evča | 27.08.2013 09:02 | ID: 504

Ahojky, nemá prosím někdo zkušenost s kombinováním homeopatik a běžných léků v těhotenství. Mám tu kupičky na bolest hlavy a gynekoložka říkala, že můžu i paralen. jen se trošku bojít to kombinovat.

zalozka