Ahojy ráda bych se zeptala zkušenějším maminek, kde kupovali oblečení pro miminka. Já jsem narazila na pár eshopu, které jsou zajímavé.
Ahoj holky chci se zeptat čím by bylo dobré mazat už vzniklé strie. Mám jich pár po stranách a trochu se bojít aby se to výrazně nezhoršilo.
Ahoj holy říkala jsem si že bych si u mateřské trošku přivydělal a možná do budoucna měla i zajímavou práci. Ráda bych si otevřela e-shop. nevíme co věechno je k tomu potřeba? jaké jsou cca ceny a tak?
Ahoj kamarádky moje ráda bych se zeptala zda nějaká z vás má zkušenosti s touto dietou. Našla jsem ji na internetu, ale zajímá mne jestli účinná. Děkuju moc za radu.
Ahoj, mám na Vás dotaz, kamarádka je úplně hotová jejímu manželovi změřili na spermiogramu téměř nulové hodnoty aktivních spermií. Jde teď na nějaká vyšetření. Poprosím neměla nějaká z Vás podobnou zkušenost nebo někdo z Vašeho okolí?
Ahojky, mám na víkend od bratra mimčo roční holčičku (asi abych si to před porodem vyzkoušla jaké to je ) a říkala jsem si že jí udělám zeleninou polévku. nemáte nějaká z vás zajímavy recept, který by nebyl moc náročný (nejsem úplně dobrá kuchařka)?
děkuju holky
Ahojky, v poslední době slýchám, že lidem hodně psychicky pomáhají knížky o pozitivním přístupu k životu, o tom, jak se naladit, aby se člověku dařilo apod. Máte někdo nějaký tip?
Ahoj, máte někdo tip na kvalitní a vhodné dětské přezuvky do školy? Aby se v tom tolik nepotila noha a zároveň, aby byly pohodlné...
Ahojky, nemá prosím někdo zkušenost s kombinováním homeopatik a běžných léků v těhotenství. Mám tu kupičky na bolest hlavy a gynekoložka říkala, že můžu i paralen. jen se trošku bojít to kombinovat.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.