facebook
Příjemnou noc, je sobota 12.7.2025 a svátek slaví Bořek

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
terezka | 24.03.2014 16:10 | ID: 419

Ahoj, nevíte jak je to s ježděním v autě - ať už řízení či jako pouhý spolujezdec během těhotenství. Může se v autě jezdit po celou dobu? A jak je to s pásy, existují nějaké speciální?

polaskovaval | 02.06.2022 22:38 | ID: 424

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, kamarádka jede s dětmi k moři. Chlapeček je trochu alergický na štípnutí vosy. A tak se bojí, aby ho tam nějaká neštípla. Léky sice veze s sebou, ale bojí se, aby nebyl jed ze žihadel silnější, než je tady u nás. Nemáte s tím nějakou zkušenost? Díky za odpověď.

Amazonka33 | 22.10.2019 18:56 | ID: 431

Milé budoucí maminky, už víte jaký bude pokojíček pro vaše miminko? Já to do poslední chvíle nevěděla, nejen proto, že nic moc nebylo, ale také proto, že jsem nevěděla co to bude. Dnes už je to o něčem jiném. Nyní se těším na roli babičky a poslouchám jaký to bude zázrak. Přeji všem by si to hezky užili. Růžový nebo modrý ?

Dáša | 27.08.2013 12:08 | ID: 434

Ahoj chci se zeptat od kdy by bylo tak dobré mít kojící polštář a spát na boku? jsem v druhém trimestru a už mám menší bříško. Tak nechci pro malé nic zanedbat. Moc děkuju

Lenka | 20.08.2013 08:07 | ID: 435

Ahoj holky chtěla bych od Vás radu. Dohadujem se s kamarádkou nad tím jestli brát dítě ven při těch vedrech jak byli. Nebo byý radši doma (kde ale také není úplně super a hlavně je tam stojatý vzduch, který se nedá pořádně vyvětrat? Jaký je na to Váš názor?

Weny1 | 10.09.2013 07:22 | ID: 436

Ahoj maminky, máme pětiletého syna, blíží se škola, a tak začínáme uvažovat, jestli je náš syn zralý jít do školy. Vím, že má ještě rok čas, ale je narozen v červenci. Chtěla jsem se zeptat, musí se o odklad žádat? A kde? Taky nevím, kdo určuje, jestli je dítě zralé na školní docházku. Děkuji za rady.

Mirka | 16.07.2020 09:55 | ID: 441

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, jaký máte názor na očkování miminek a dětí? Poslední dobou se objevují názory pro i proti, nevím jak se zorietovat. Kde získat informace. Jaký na to máte názor? Děkuji

terezka | 24.03.2014 16:26 | ID: 453

Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat na názor na očkování proti rakovině děložního čípku. Mám devítiletou dceru, tak se nás to bude za pár let týkat. Setkala jsem se s hodně protichůdnými názory, dokonce jsem slyšela, že je tato vakcína v USA už zakázaná. Nevím, kde sehnat opravdu objektivní informace. Jak se správně rozhodnout?

Jaruška | 18.03.2023 20:27 | ID: 457

Ahoj holky řešíte už kočárek a pokud ano tak jakou barvu? Někdo říká, že tmavy někdo světlý aby do něj nepražilo sluníčko apod. jaký je Váš názor?

zalozka