Ahoj rodičové, chci se zeptat, co máte doma na drobné ranky a popáleniny? Děti mají pořád něco, tak chci být připravená. Prosím hlavně něco, co se snadno aplikuje a nepálí :D
Máte někdo zapojený filtr na pitnou vodu? Od koho a jaký koupit aby byl opravdu kvalitní?
Ahoj, náš syn má problémy s ekzémem, každý rok jezdíme k moři, to mu vždycky pomůže, ale je to bohužel jenom na chvíli. Uvažuju nad koupí filtru do sprchy aby nebyl neustále vystavovaný chlóru, nemáte s tím někdo zkušenost?
Ahoj, nemáte někdo doma filtr na pitnou vodu, vhodnou i pro kojence? Četla jsem že ta balená hodně často nesplňuje normy, navíc to nechci pořád kupovat a i na vaření bych radši kdyby mi tekla rovnou z kohoutku.
Nemáte někdo filtr na pitnou vodu napojený přímo ke dřezu? Poradíte jak vybrat a od koho aby byl kvalitní?
Jaké masážní oleje používáte na citlivou pokožku? Sem tam si s manželem dopřáváme vzájemnou masáž, která se nám tedy často zvrhne. Potřebovala bych koupit olej na citlivou pokožku vhodný k použití i na intimní místa
Jak si zdravě snížit krevní tlak? Jaké máte prosím zkušenosti?
Poradíte mi, které cviky jsou nejlepší na rychle hubnutí a hlavně vytvarování břicha?
Jsem docela smutná z toho, že jsem si vlasy nikdy nebarvila, vždy jsem nosila svoji přirozenou barvu vlasů, a přes to jsem začala velmi brzo šedivět. S barvením nemám žádné zkušenosti, která barva na to dobře funguje?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.