facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Krisdlabalova | 19.02.2021 19:24 | ID: 28272

Plánujeme si s příchodem miminka pořídit auto. Zatím jsem ho s manželem nepotřebovala, protože jsem ráda cestovala vlakem. Teď nás bude víc a budeme potřebovat dojíždět k doktorce a na nákup. Proto bych chtěla pořídit menší auto. Potřebovala bych co nejlevnější provoz, takže by mě zajímalo, u které pojišťovny se pojištění nejvíce vyplatí?

HancaN | 28.07.2023 09:41 | ID: 28312

Máte zkušenost s používáním látky CBD, která je obsažena v marihuaně? Hodně by mě to zajímalo hlavně z hlediska zánětů a bolestí kloubů

venmam | 25.01.2023 08:11 | ID: 28315

Dobrý den, měla bych na vás takový dotaz. Taťka má rád výrobky ze dřeva a jelikož se blíží jeho narozeniny, tak bych ho chtěla něčím takovým obdarovat, tak budu ráda ,když se mi pod příspěvek ozvou ti, co něco pěkného ze dřeva mají a nechají mi tu nějaké zajímavé tipy.

simona.novak23 | 15.12.2021 23:47 | ID: 28317

Kde koupit kvalitní erotické oblečení, na které nebudu dlouho čekat a přijde mi opravdu to co je na obrázku?

Terinaterka | 25.02.2021 11:38 | ID: 28325

Holky čím je to způsobeno, že mám v 33 letech hodně šedin ve vlasech? To jako budu ve 40 úplně šedivá? to nechci...

Terinaterka | 25.02.2021 13:37 | ID: 28327

Už jsem asi 4 krát reklamovala cestovní kufry a dost mi s tím dochází trpělivost. Používáme je často, protože každý druhý víkend odjíždíme na chatu. Chtěla bych si koupit konečně kvalitní cestovní kufry, které mi vydrží déle než dvě sezóny, podařil ose někomu koupit kvalitní pevné cestovní kufry?

Margaretad | 22.11.2021 03:49 | ID: 28336

Maminky, chci si koupit nějaké hezké prádlo. Jsem ale ujetá… potřebuju nutně značku CK. Zbožňuju ji. Kde mají teď nějaké výhodné nabídky na tuto značku? A pokud možno ve slevě :D

Palcatova | 25.02.2021 12:36 | ID: 28357

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda už jste někdo řešil pojištění nemovitosti a domácnosti? Chtěla bych mít klid, takže bych si tato pojištění chtěla vyřídit. Kolik tak platíte? a co vše to pojištění zahrnuje?

DanickaKa | 16.03.2021 20:13 | ID: 28377

Hledám praktické a hezké koše na třídění odpadu, které můžu mít mimo kuchyňskou linku, budu ráda za tipy, kam se podívat.

zalozka