Dobrý den, čeká nás kompletní demolice domu v Ostravě včetně základové desky a stavba domu. Máte někdo zkušenost, jak demolici zařídit co nejjednodušeji prosím?
Dobrý den, prosím byla bych moc vděčná, kdyby jste mi mohla některá poradit ohledně lepšího libida? Co vám na to pomohlo nejvíce?
Dobrý den, můžete mi poradit jak řešit haprující erekci u chlapa? Jak mu pomoci zase k pořádné a silné erekci prosím?
Dámy, můžete mi prosím některá poradit s tím, jak u chlapa podpořit jeho erekci? Které přípravky na to třeba ideálně fungují?
Ahoj holky, řešíme teď kuchyň a pořád váhám, jestli vůbec dávat digestoř. Máte ji? Používáte ji opravdu pravidelně, nebo je to jen lapač prachu a věšák na utěrky? Máme otevřený prostor s obývákem, tak si říkám, jestli to bez ní nebude cítit... Díky za reakce :-)
Při výběru kliniky je pro mě důležitý osobní přístup a dobrá komunikace. Máte zkušenost s místem, kde jste se cítili v dobrých rukou?
Zdravím, myslíte že bych tu našla někoho se zkušeností ohledně výběru nové vany? Jak vybrat kvalitní, která nám dlouho vydrží?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti prosím s dětskou optikou v Liberci? Ptám se, protože si myslím, že dcera tak nějak v poslední době začala hodně mžourat a jakoby doostřovat, tak chci vědět, že je vše v pořádku nebo jestli třeba potřebuje mít brýle...
Zdravím, najdu tu prosím dámu, která řešila svoji ztrátu libida a podařilo se jí ho nějakým způsobem obnovit a dostat zpátky?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.