Ahoj! Jaké máte zkušenosti s nákupem vlasů? Je to pajchl, nebo jsou přírodní ze 100%?
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost ohledně používání skrytých kamer? Můžete mi s tím prosím poradit?
Poradíte mi někdo prosím, jak vybrat dobrou chůvičky pro miminko? Teď právě řeším výbavičku, a tak bych chtěla vědět podle čeho chůvičku vybírat.
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat kdo máte zkušenost ohledně odposlouchávání místnosti? Kvalitního odposlouchávání?
Pěkný den přeji. Můžete mi někdo prosím poradit, jak vybrat kvalitní elektronickou chůvičku k miminku prosím?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co dáváte dětem na zvýšení jejich odolnosti proti nachlazení? Mám děti ve školce a poslední dobou je to pořád dokola – nachlazení, kašel, rýma. Zkoušela jsem už různé vitamíny, hlavně vitamín C, a také přírodní produkty jako echinaceu, která prý pomáhá posílit imunitu. Dávám také pozor na jejich stravu, aby jedly dostatek ovoce a zeleniny a snažím se, aby trávily co nejvíc času venku na čerstvém vzduchu. Máte nějaké další tipy nebo zkušenosti, co se vám osvědčilo, co pomohlo? Ráda se inspiruji a hledám další způsoby, jak dětem pomoci. Děkuji!
Kdo mi prosím poradíte ohledně výběru životního pojištění? U které pojišťovny se jeho sjednání vyplatí prosím?
Dobrý den, poradíte mi někdo prosím, kde koupit ojeté auto? Kde ho vybrat za rozumnou cenu a v dobrém stavu?
Zdravím, můžete mi prosím někdo poradit ohledně výběru nového auta do rodiny? Budeme vybírat ojeté auto s rozpočtem tak do 250 tisíc. Po čem se dívat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.