facebook
Dobré odpoledne, je čtvrtek 26.6.2025 a svátek slaví Adriana

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Krisdlabalova | 13.12.2024 13:06 | ID: 48380

Najdu tu prosím někoho se zkušeností koupě ojetého auta? Vyplatí se ještě uvažovat o koupit auta ze zahraničí? Nebo je lepší jít pro auto do autobazaru?

Jilkova777 | 18.12.2024 10:29 | ID: 48391

Pěkný den přeji. Můžete mi prosím poradit, co vám nejvíce pomáhá na často oteklé nohy prosím? Jak se jim co nejlépe bránit?

Nikoleta | 14.12.2024 19:57 | ID: 48395

Holky maminky, pořizovaly jste před porodem odsávačku na mléko? Chtěla bych kojit a uvažuju nad tím, jestli mám raději počkat nebo ji mám koupit teď, případně, jestli poradíte, jakou používáte

Terka | 25.06.2025 18:14 | ID: 48400

Ahoj všem, hledám inspiraci na zajímavé akce v Praze, kam bych mohla vzít děti. ???? Máte nějaké tipy na aktuální nebo pravidelné akce, kde by se děti pobavily, něco se naučily nebo třeba jen dobře vyřádily? Klidně venku i uvnitř. Ráda bych pro ně udělala nějaký hezký program. Předem díky za všechny nápady ❤️

Terka | 17.12.2024 17:48 | ID: 48418

Ahoj, darovala jste některá vajíčka, jaké máte zkušenosti a měli jste případně nějaké komplikace? Dost nad tím přemýšlím a budu ráda za Vaše zkušenosti, moc díky.

Skvarilova | 18.12.2024 11:30 | ID: 48459

Dobrý den, dáváte prosím někdo svému psovi pravidelně výživu na klouby? Můžete mi poradit, co tak nejvíce pomáhá pro psa?

Patyna | 18.12.2024 11:47 | ID: 48464

Ahoj, můžete mi poradit co vám pomohlo na opravdu silné nevolnosti v těhu? Neudržím v sobě skoro nic. Příští týden jdu na kontrolu a hledala jsem něco co by mi mohlo pomoct, našla jsem lék na nevolnost Xonvea, chci se na to zeptat doktora a ráda bych byla i za vaše zkušenosti? Četla jsem, že je to naprosto bezpečné pro miminko, tak by mě zajímalo jestli taky pomáhá?

HancaN | 18.12.2024 13:15 | ID: 48467

Ahoj, nemáte někdo tuhle zábranu na postel https://www.monkeymum.com/p/zabrana-na-postel-monkey-mum-200-cm-svetle-seda moc se mi líbí, že jde stahovat každá strana dolů a vypadá, že by měla jít snadno namontovat...

HancaN | 18.12.2024 15:00 | ID: 48468

Maminky, máte některá zkušenost s tímhle nosítkem https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-adapt-nositko-soft-flex-mesh-olive-green ? Líbí se mi, že drží miminko v ergonomické poloze a dá se nosit v různých pozicích, i ta prodyšná látka mi přijde fajn. Má někdo vyzkoušeno?

zalozka