Najdu tu prosím někoho se zkušeností koupě ojetého auta? Vyplatí se ještě uvažovat o koupit auta ze zahraničí? Nebo je lepší jít pro auto do autobazaru?
Pěkný den přeji. Můžete mi prosím poradit, co vám nejvíce pomáhá na často oteklé nohy prosím? Jak se jim co nejlépe bránit?
Holky maminky, pořizovaly jste před porodem odsávačku na mléko? Chtěla bych kojit a uvažuju nad tím, jestli mám raději počkat nebo ji mám koupit teď, případně, jestli poradíte, jakou používáte
Ahoj všem, hledám inspiraci na zajímavé akce v Praze, kam bych mohla vzít děti. ???? Máte nějaké tipy na aktuální nebo pravidelné akce, kde by se děti pobavily, něco se naučily nebo třeba jen dobře vyřádily? Klidně venku i uvnitř. Ráda bych pro ně udělala nějaký hezký program. Předem díky za všechny nápady ❤️
Ahoj, darovala jste některá vajíčka, jaké máte zkušenosti a měli jste případně nějaké komplikace? Dost nad tím přemýšlím a budu ráda za Vaše zkušenosti, moc díky.
Dobrý den, dáváte prosím někdo svému psovi pravidelně výživu na klouby? Můžete mi poradit, co tak nejvíce pomáhá pro psa?
Ahoj, můžete mi poradit co vám pomohlo na opravdu silné nevolnosti v těhu? Neudržím v sobě skoro nic. Příští týden jdu na kontrolu a hledala jsem něco co by mi mohlo pomoct, našla jsem lék na nevolnost Xonvea, chci se na to zeptat doktora a ráda bych byla i za vaše zkušenosti? Četla jsem, že je to naprosto bezpečné pro miminko, tak by mě zajímalo jestli taky pomáhá?
Ahoj, nemáte někdo tuhle zábranu na postel https://www.monkeymum.com/p/zabrana-na-postel-monkey-mum-200-cm-svetle-seda moc se mi líbí, že jde stahovat každá strana dolů a vypadá, že by měla jít snadno namontovat...
Maminky, máte některá zkušenost s tímhle nosítkem https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-adapt-nositko-soft-flex-mesh-olive-green ? Líbí se mi, že drží miminko v ergonomické poloze a dá se nosit v různých pozicích, i ta prodyšná látka mi přijde fajn. Má někdo vyzkoušeno?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.