Dobrý den, můžete se prosím někdo podělit o zkušenosti s analýzou kapky krve? Zda jste ji někdo podstoupil a pomohlo vám to k lepší diagnostice vašeho zdravotního stavu?
Pěkný den přeji, můžete mi někdo dát radu ohledně toho, jak u partnera zabránit jeho chrápání? Kdo máte zkušenost?
Prosím jak máme vybrat dobře ojeté auto, aby se nám z toho hned nestala jen kasička na peníze? Kdo máte dobrou zkušenost s výběrem?
Ahoj holky, prosím o radu – už delší dobu mě trápí suché oči, hlavně když sedím u počítače nebo venku, když je chladno a fouká. Máte některá zkušenost s nějakými kapkami, které opravdu pomáhají? Ideálně něco, co se dá používat dlouhodobě. Předem moc děkuji za tipy :-)
Ahoj holky, sháním hezká vánoční světýlka, ideálně na baterky, abych je mohla dát třeba do vázy nebo pověsit kamkoli, kde není zásuvka. Máte tip na nějaká kvalitní, která dobře svítí a vydrží? Případně kde je teď mají za rozumnou cenu? Díky moc za doporučení
Holky podařilo se vám některé svému partnerovi pomoci ohledně lepší kvality jeho erekce? Toho mého tohle hodně trápí, ale zároveň o tom nechce úplně moc mluvit no...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mi někdo dokážete poradit ohledně výběru chůvičky k miminku? Jakou vybrat nejlépe?
Dobrý den, nekupoval jste náhodou někdo pod stromeček prosím dětské chytré hodinky? Můžete mi s výběrem někdo poradit?
Kdo mi prosím odkážete poradit, kde se nejvíce vyplatí řešit cestovní pojištění? Chtěla bych odjet na hory, a tak se ptám.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.