Ahoj všem, uvažuji o koupi oregánového oleje jako přírodního doplňku pro podporu imunity a zdraví. Máte s ním někdo zkušenosti? Jaké účinky jste zaznamenali a jak ho používáte? Doporučili byste ho na nějaké konkrétní zdravotní problémy? Děkuji za vaše rady a tipy
Ahoj holky, už jsem po porodu nějaký ten pátek (přes rok a půl) a moje vlasy jsou totální katastrofa, řídké a vůbec nerostou Před porodem jsem vlasy měla celkem ok a tak nějak jsem čekala, že se to časem srovná, ale zatím je pořád stejně blbý
Pomohly vám třeba nějaké doplňky stravy? Je toho strašně moc na výběr a cena nebývá nízká, tak nevím, co vybrat, aby to opravdu mělo nějaký účinek. Taky jsem už i přemýšlela nad prodloužením vlasů, že bych si ty vlasy nechala zahustit a trochu prodloužit, než by se ty moje daly do kupy. Co doporučujete?
Ahoj všichni! Ráda bych se zeptala, jakou přípravu kávy máte nejraději? Osobně miluji filtrovanou kávu, protože má skvělou chuť a aroma. Také jsem slyšela o alternativách, jako je French press nebo aeropress, které by mohly nabídnout zajímavé variace chuti. Zajímalo by mě, jaké máte tipy na přípravu a zda používáte nějaké speciální techniky nebo kávu, kterou doporučujete. Děkuji za vaše názory! ????
Ahoj zasloužilé maminky můžete se podělit o zkušenost s tím, jak jste se připravovaly na porod? Nějaké cvičení, masáže, doplňky stravy...Já se blížím k 30. týdnu a cítím, že už by to chtělo i pro můj vnitřní klid začít nějak trénovat :-D
Dobrý večer maminky, je tu některá z Vás která kupuje barefoot botičky dětem? Popřípadě jaká značka je vaše top? Děkuji za zkušenosti.
Kdo se tu v tom trochu více orientujete? Můžete mi poradit prosím, jak vybrat kvalitní ojetinu? Dle čeho se tedy při výběru hlavně řídit?
Dobrý den, prosím máte doma někdo bezdotykový odpadkový koš? Můžete mi někdo poradit jak vybrat kvalitu, která bude dobře fungovat?
U koho se vám vyplatilo sjednat si životní pojištění? Kdo nabízí fér podmínky?
Zdravím, prosím chtěla bych se poradit u koho se zajímat o pojištění našeho nového domečku?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.