facebook
Dobrý podvečer, je sobota 14.6.2025 a svátek slaví Roland

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 27.10.2024 17:42 | ID: 47805

Ahoj všem, uvažuji o koupi oregánového oleje jako přírodního doplňku pro podporu imunity a zdraví. Máte s ním někdo zkušenosti? Jaké účinky jste zaznamenali a jak ho používáte? Doporučili byste ho na nějaké konkrétní zdravotní problémy? Děkuji za vaše rady a tipy

Patyna | 24.02.2025 17:36 | ID: 47810

Ahoj holky, už jsem po porodu nějaký ten pátek (přes rok a půl) a moje vlasy jsou totální katastrofa, řídké a vůbec nerostou Před porodem jsem vlasy měla celkem ok a tak nějak jsem čekala, že se to časem srovná, ale zatím je pořád stejně blbý Pomohly vám třeba nějaké doplňky stravy? Je toho strašně moc na výběr a cena nebývá nízká, tak nevím, co vybrat, aby to opravdu mělo nějaký účinek. Taky jsem už i přemýšlela nad prodloužením vlasů, že bych si ty vlasy nechala zahustit a trochu prodloužit, než by se ty moje daly do kupy. Co doporučujete?

Slunicko.77 | 25.10.2024 22:17 | ID: 47820

Ahoj všichni! Ráda bych se zeptala, jakou přípravu kávy máte nejraději? Osobně miluji filtrovanou kávu, protože má skvělou chuť a aroma. Také jsem slyšela o alternativách, jako je French press nebo aeropress, které by mohly nabídnout zajímavé variace chuti. Zajímalo by mě, jaké máte tipy na přípravu a zda používáte nějaké speciální techniky nebo kávu, kterou doporučujete. Děkuji za vaše názory! ????

Lenanna | 24.02.2025 20:02 | ID: 47821

Ahoj zasloužilé maminky můžete se podělit o zkušenost s tím, jak jste se připravovaly na porod? Nějaké cvičení, masáže, doplňky stravy...Já se blížím k 30. týdnu a cítím, že už by to chtělo i pro můj vnitřní klid začít nějak trénovat :-D

Lenanna | 24.02.2025 21:03 | ID: 47834

Dobrý večer maminky, je tu některá z Vás která kupuje barefoot botičky dětem? Popřípadě jaká značka je vaše top? Děkuji za zkušenosti.

Zuzabartova | 11.11.2024 08:21 | ID: 47878

Kdo se tu v tom trochu více orientujete? Můžete mi poradit prosím, jak vybrat kvalitní ojetinu? Dle čeho se tedy při výběru hlavně řídit?

Jilkova777 | 13.11.2024 22:32 | ID: 47887

Dobrý den, prosím máte doma někdo bezdotykový odpadkový koš? Můžete mi někdo poradit jak vybrat kvalitu, která bude dobře fungovat?

Krisdlabalova | 09.11.2024 08:18 | ID: 47888

U koho se vám vyplatilo sjednat si životní pojištění? Kdo nabízí fér podmínky?

Myskovatera | 09.11.2024 08:21 | ID: 47889

Zdravím, prosím chtěla bych se poradit u koho se zajímat o pojištění našeho nového domečku?

zalozka