Jaká mi doporučíte prosím vybrat bezdrátová sluchátka? Na jaká se podívat?
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat kde pořídit kosmetické zrcátko pro mladou slečnu prosím? Kde se tak podívat?
Zdravím, prosím o doporučení na kvalitní přírodní kosmetiku na pleť i na tělo. Děkuji za komentáře a konkrétní tipy na kosmetiku.
Dobrý den, přemýšlím o tom, že bych začala používat místo chemické barvy na vlasy, čistě přírodní?
Dokážete mi někdo dát radu prosím, jak vyrobit formičky na želé a čokoládu? Z jakého materiálu to udělat?
Můžu mít dotaz prosím? Jak pomoci chlapovi, který má velmi slabou erekci? A když už jí dosáhne, tak během soulože ochabne?
Víte někdo prosím, kde bych mohla sehnat takové ty retro kulaté zásuvky a vypínače? Chtěla bych si při rekonstrukci zařídit interiér trochu více v retro stylu.
Pěkný den, budeme s manželem stavět náš domeček a plánujeme tam mít krbovou vložku. Poradíte mi někdo, jak vybrat kvalitní krbovou vložku, která bude mít i dobrou účinnost? Kde se o ni zajímat?
Která pojišťovna dle vašich zkušeností z poslední doby nabízí rozumně pojištění na auto?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.