Dobrý den, u koho se prosím vyplatí poptávat plastová okna na míru při rekonstrukci domu? Byl by někdo tak hodný a poradil mi prosím?
Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli by jste mi nemohly poradit s dárkem pro moje klientky. Chtěla bych pro ně jen nějakou drobnost co potěší. Dáváte také svým klientkám nějaký menší dáreček před vánoci?
Zdravím, maminky - Vy co máte děti - jaký máte názor na svatbu u moře? Samozřejmě pojedeme i se synem, má 6 let. Určitě preferuji exotiku, ale na bezpečném místě a chtěli bychom to rovnou spojit i se svatební cestou.
Zdravím, prosím chci se zeptat. Jak jste na tom se zkušeností s vyhřívaným oblečením? Vyplatí se to, když je venku opravdu velká klemra?
Můžu mít dotaz prosím? Máte zkušenost s vyhřívaným oblečením? Poradíte mi někdo, jaké je dobré a jestli stojí za to o něm uvažovat?
Maminky, nemáte prosím doma někdo hru pro děti - Jízdenky prosím! Junior? Přemýšlím o koupi pro syna na narozeniny, miluje vláčky a mohla by ho bavit.
Zdravím, chtěla bych si tu jít pro radu. Co udělalo vaší ratolesti v deseti letech radost na narozeniny nebo třeba Vánoce? Chtěla bych tedy hlavně něco mimo počítače a telefony.
Dobrý den, letos se nám podařilo koupit domů nové auto, a tak bych se chtěla zeptat. Jak správně ošetřit lak auta před zimou?
Dobrý večer, poradíte někdo opravdu dobrý doplněk stravy na vrásky - máte něco osvědčeného, co fakt funguje?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.