Zdravím, ženský - jaké produkty kupujete od značky Astrid a jste s nimi spokojené? Na značku čtu hodně dobrých recenzí a chtěla bych jejich kosmetiku vyzkoušet. Je mi 40 let.
Dobrý večer, daly byste mi tip na vyhlazující masky na pleť? Od jaké značky mi masku doporučíte?
Maminky, kde vybírat kočárek - poradíte, kde mají velký výběr kočárků na jednom místě?
Zdravím všechny, daly byste mi prosím tip na první křupky pro ty nejmenší děti? Nejlépe bez přidaného cukru a soli.
Zdravím, co se Vám prosím osvědčilo na padání vlasů? Mám teď nějaké náročné období - jak doma, tak v práci a začaly mi dost padat vlasy.
Zdravím, našla bych tu prosím někoho se zkušeností s životním pojištěním? Tedy hlavně myslím, kde takové pojištění sjednat nějak rozumné prosím?
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s pojištěním auta? Jak rozumně na to? U které pojišťovny sehnat pojištění auta za výhodných podmínek?
Zdravím, poradíte na jakých stránkách mají větší výběr svatebních cest? Kde vybíráte Vy?
Ahojky, chystáme se za 14 dní za kamarádkou, která je čerstvě maminkou a já bych jim ráda přinesla nějaký pěkný dáreček pro obě. Co se tak dnes dává?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.