Maminky, nemáte doporučení na nějaké bylinky na lepší spánek? Používáte někdo alternativu ke klasickým tabletkám na spaní?
Zdravím, poradíte prosím jaké granule koupit pro štěně kavalíra? Myslím jestli bez obilovin nebo s obilovinami?
Zdravím všechny, potřebovala bych změřit zrak a asi i budou potřeba brýle, jelikož jsme se nastěhovali před pár měsíci do Pardubic moc toho tady ještě neznám. Našla jsem si ale v okolí optiku Doktor Klain. Máte nějaká zkušenosti? Vypadá teda velmi hezky a kvalitně. Je to tak i ve skutečnosti?
Zdravím, mohla bych se prosím zeptat, jestli mi někdo poradíte kde sehnat retro věci do domu? Budeme ho kompletně rekonstruovat, a tak jsem přemýšlela třeba i o spotřebičích, které vypadají retro a tak. Co myslíte?
Ahojky maminky, kam jezdíte s dětmi na výlety? Chceme ještě užít pěkné počasí a strávit čas venku :-).
Můžete mi někdo prosím poradit s tím, jak u staršího partnera řešit problém s jeho erekcí? On se o tom se mnou ani nechce moc bavit, ale prostě vidím, že ho to trápí a mě pak v podstatě taky. Poradíte mi někdo?
Ahoj maminky, ráda bych se Vás zeptala zda je v Praze nějaký nákupák, kde by měli i nějakou zábavu pro děti, myslím třeba nějaké atrakce, kde by se zabavily a já bych pak mohla zajít po nákupech.
Zdravím, chtěla bych se vás tu zeptat jestli máte někdo v poslední době zkušenost s koupí ojetého auta? Kde se podívat? Vyplatí se sledovat inzeráty?
Dobrý den, chci se zeptat. Využíváte někdo mobilní dům jako chatu?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.