Zdravím, prosím prosím jak máte zabezpečeno své auto před krádeží?
Maminky, nakupujete někdo na Bakly? Zařizujeme se v novém bytě a tam mají plno krásných věcí.
Zdravím, máme nového přítele, se kterým jsem už skoro rok. Letos budeme poprvé spolu trávit Vánoce. Co dát jeho synovi, kterému je 18?
Chtěla bych co nejrychleji prodat byt v Brně, potřebovala bych ideálně za co nejlepší cenu, aby se nám konečně podařilo doplatit hypotéku. Zvládnete mi prosím poradit?
Jak co možná nejjednodušeji řešit trasování aut prosím? Máte s tím někdo zkušenosti?
Zdravím, poradíte - kde koupit do firmy opravdu skvělou kávu? Budu ráda za tipy a doporučení.
Můžu se prosím zeptat, jak jste na tom s výběrem loveckých nožů? Z jakého materiálu a jak poznat kvalitní lovecký nůž? Chtěla bych totiž tátovi udělat pod stromečkem radost kvalitním nožem.
Zdravím, poradíte jaké plenky koupit do porodnice pro malé miminka? Jsou třeba nějaké s výkrojem na pupík?
Ahoj všichni. Umíte mi poradit nějaké kvalitní nože, které nestojí půlku vyplaty? Idealně nějaký set i se stojanem. je vůbec něco takového?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.