Jakou používáte kosmetiku na holení? Chtěla bych zkusit něco s přírodním složením, protože poslední dobou mě všechno hodně dráždí. Díky za tipy
Ahoj, jaký užíváte doplňky stravy a kde kupujete? Hledám něco s převážně přírodním složením, děkuju za tipy :)
Já bych chtěla udělat synovi pod stromečkem radost. Už dlouho si přeje dostat projektor a já se rozhodla mu ho koupit. Můžete mi poradit, jak se to vybírá prosím prosím moc?
Řešíte prosím nějakým způsobem kvalitu pitné vody?
Jakou zkušenost máte s prodejem bytu nebo domu v Brně prosím?
Ahoj, braly jste v období kojení nějaké vitamíny? Budu ráda i za případné doporučení
Holky snažím se vybrat si nově telefon. Chci se zeptat jakou máte zkušenost s iPhonem? Pořídit ho nebo ne?
S čím máte dobrou zkušenost a mohly by jste mi doporučit na zlepšení akné?
Co používáte na čištění pleti plus jaká séra na pleť používáte a jsou vhodná i na citlivou pleť?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.