Zdravím, holky potřebuju poradit, co by mohlo zafungovat na padání vlasů? Je mi letos 40 let a myslela jsem, že padání je dočasné, ale už je to skoro 4 měsíce a je potřeba s tím něco dělat.
Manžel tu byl zase na transplantaci vlasů. Vše proběhlo bezpečně, profesionálně. Měl kouty a chyběly mu vlasy na temeni, byl to běh na delší trať ale povedlo se a zase má sebevědomí a nemusí nosit kšiltovky i v práci. :)
Taky mi teď hodně padají vlasy a říkám si, jestli to není nedostatečnou výživou. Našla jsem, že tady https://www.lekarna.cz/laboratorni-vysetreni/ je možné nechat si udělat laboratorní test na hladinu vitamínů a minerálů, nemáte s tím někdo zkušenost?
Měla jsem hodně podobnou zkušenost, vlasy mi padaly několik měsíců a nic moc nezabíralo. Nakonec jsem zkusila Freelimix Grow Shampoo (https://prozdravevlasy.cz/freelimix-grow-shampoo-250ml/) a ten mi sedl nejvíc. Používala jsem ho pravidelně a po nějaké době jsem si všimla, že padání není tak výrazné a objevily se nové malé vlásky u čela. Není to změna přes noc, ale když jsem u toho vydržela, rozdíl byl opravdu znát.
Já to mám úplně stejně. Vlasy mi teď padají víc než kdy dřív a už nevím, co s tím. Zkoušela jsem různé šampony, masky i vitamíny, ale nic moc nezabírá. Už mám pocit, že je jich na hlavě polovina. Máte něco, co vám fakt pomohlo?
Jo, to znám moc dobře, u mě to začalo po stresovějším období. Za mě je nejlepší kombinovat péči zvenku i zevnitř – šampony, které podporují růst (ideálně bez silikonů a sulfátů), výživný kondicionér a do délek lehký olej. A určitě přidat i nějaké tobolky nebo vitamíny, které podpoří růst vlasů zevnitř.
Já teď používám nějaký šampon z drogerky s kopřivou, ale efekt skoro žádný. Masky mi spíš vlasy zatěžují, takže jsem to vzdala. Tobolky jsem ještě nezkoušela, ale možná bych je zkusila, jestli to má opravdu smysl.
Zkus šampon s kofeinem, ten mi fakt pomohl. Vlasy mi po něm padají mnohem míň. K tomu beru tobolky proti padání vlasů a používám i lehký kondicionér, který vlasy nezatěžuje, ale dodá jim sílu. Všechno beru z Alpíku, mají tam přírodní produkty a cenově to taky jde. Pravidelnost je klíč, já ten rozdíl viděla asi po měsíci. Vlasy jsou pevnější a hlavně už nepadají tolik.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.