Ahoooj :) Přátelé, s manželem se chystáme na IVFko. Nevím ale, kam zajít. Chci fakt kvalitu a profesionální péči a samozrejmě hlavně co nejvyšší šance na úspěch. Koukala jsem se na https://www.ivf-zlin.cz/. Podstoupila jste zde některá IVFko? Jak jste byly spokojené?
jejich přístup je super, já jsem byla určitě spokojená, dokonce přemýšlím, že bych šla darovat znovu
Holky, moc děkuju za info k té IVF Klinice Zlín. Byli jsme tam a mám ze všeho super posit. Jsou tam tak moc milý, vše vysvětlí. Fakt musím říct, že super. Doporučujeme také.
můžeš jít darovat i víckrát? a to můžeš jít i znovu na stejnou kliniku? nebo půjdeš už jinam?
holky a nemáte z darování strach? taky bych chtěla někomu pomoct, ale co když něco nevyjde?
já nevím o nikom, kdo by měl špatnou zkušenost, ale mám teda zkušenosti jen s klinikou ivf zlín, ale podle mě se není čeho bát
Já jsem byla na umělém oplodnění také tam. A byla jsem překvapená, jak mi vše vysvětlili. Co budou kdy dělat, nakonec jsem se vůbec nebála.
Já jsem byla taky na zlínské klinice a co jsem u nich ocenila, to je to, že klinika nabízí i podporu po úspěšném zakončení léčby, což je skvělé. Bylo pro mě důležité vědět, že se na ně mohu obrátit i po dosažení pozitivního výsledku.
Já jsem s i myslela, že máme pořád dost času, jenže teď kolem mě hodně kamarádek řeší problém s otěhotněním a s tím jsem tedy i já docela dost znejistěla. Jelikož ještě nemám stálého partnera, se kterým bych byla dlouho a byla si jistá tím, že je to ten pravý, se kterým chci mít děti, tak jsem se rozhodla pro jistotu pro zamražení vajíček, abych jednou děti mít mohla. Nevím jestli jsem udělala dobře nebo ne, ale alespoň nějakou jistotu takto budu mít. Vajíčka jsem si nechala zmrazit u Reprogenesis, to mi doporučila známá, která tam byla na IVF. Přístup tam je hodně fajn, já jsem z toho totiž byla opravdu hodně nervózní, ale teď musím uznat, že to bylo zbytečné...
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.