facebook
Dobrý podvečer, je pátek 21.8.2026 a svátek slaví Johana

Letajicí joga?

První příspěvek v tématu Letajicí joga?
Emula | 17.09.2015 10:12 | Letajicí joga? | ID: 1501
Emula

Ahojky maminy, mate zkusenosti s dobrym pohybem po porodu co vas zbavil kil navíc a posilil cele telo? Me se v tomhle osvedcila letajici joga, je to uzasny pohyb

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Elisa | 06.10.2015 10:45 | ID: 1550
Kozlickova

O tom jsem nekde cetla, pry se u toho daji posilit i svaly k kterych clovek ani nevedel a celkove hodne posilit telo, jak dlouho tam uz chodis a kam?

Emula | 23.10.2015 09:08 | ID: 1607
Kozlickova

Ano presne tak, no chodim tam uz prez pul roku a je to uzasny pohyb

Kozlickova | 21.08.2026 09:20 | ID: 55429
Kozlickova

Když jsem před těhotenstvím řešila svoji váhu, uvědomila jsem si, že mi nejvíc chybí pravidelnost. Hubnout jsem se snažila dlouho, ale bez nějakého systému jsem vždycky postupně polevila. Chytré hodinky ARMODD Roundz 7 GPS AI mi pomohly vytvořit si jednodušší režim. Začala jsem sledovat kroky, vzdálenost a sportovní aktivity a všechny údaje mám přehledně v aplikaci. Když vidím, že jsem měla během dne málo pohybu, můžu si podle toho upravit program a zařadit třeba procházku. Postupně se pro mě sledování aktivity stalo běžnou součástí dne. Hodinky jsem nepřestala používat ani po otěhotnění. Teď mi slouží hlavně k tomu, abych měla přehled o každodenním pohybu a mohla si udržovat určitý režim, který odpovídá tomu, jak se v těhotenství aktuálně cítím.

1

zalozka