Ahoj, napadá vás nějaký dárek pro muže, kolem padesátky? Chodí rád do hospody na 1 a bývá rád doma.. tak nevím co úplně koupit. :)
Hele ty vzorečky aneb degustační sada nikdy neurazí, pokud člověk není abstinent. Já to kupovala švagrovi a byl moc nadšený, došlo to i v elegantní krabičce a nic nebylo rozbité, jak to bylo pečlivě zabalené.
Já ráda chodím v Praze do galerie Harfa, kdo jste z okolí tak doporučuju, mají tam super obchody a vždycky tam nějaký hezký dárek vyberu a navíc si to i užiju
a super i pro děti, je tam skvělý hrací koutek, dinopark, venkovní terasy..
Dávala jsem teď luxusní parfém z Fragranza, mají skvělý výběr orientálních vůní. Moc doporučuju kouknout 
Vyberu vždy hezké dárky v galerii Harfa v pražských Vysočanech, mají tam super obchody a užiju si to vybírání i já 
Můj manžel taky bývá rád doma, sem tam si zajde na jedno a hodně kouká na fotbal a hraje na PS5. Já mu vybrala tuhle televizi - https://www.datart.cz/televize-jvc-lt-55vdq9535. Záruka je 42 měsíců, je to vybavená herní televize, za supr cenu. Za málo peněz, hodně muziky. :))
Já kupovala televizi co Sabinka, akorát synovi. Je to velká paráda, za ten peníz. :) Má to krásné barvy, k PS5 je to super televize a fakt je to za rozumné peníze a má to záruku 42 měsíců.
Já bych chtěla manželovi koupit k narozeninám nějaký luxusní parfém, máte prosím tipy? :)
HancaN: Já manželovi kupuju pravidelně tuhle https://www.fragranza.cz/armaf-club-de-nuit-intense-man-edt-105-ml-m_z723317/ a je to úplně opojná vůně, extrémně přitažlivá
manžel jí i vážně rád používá a to je co říct 
HancoN, koukni na parfemy-elnino.cz, kupuju od nich luxusní arabské parfémy
můj muž má od nich teď Afnan 9PM a je opravdu krásná a smyslná a má taky dlouhou výdrž 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.