Holky, chtěla bych se zeptat… Kde dětem kupujete aktovky, doplňky a tak. Kde mají fajn výběr, kde jste byly spokojeny? A nakupujete na netu nebo jste odvážné a běháte po obchodech? Já se teda děším vánočních nákupů, nejraději bych vše koupila na netu… i tu aktovku :)
Představa, že bude dcera od září chodit sama do školy, mě přiměla začít řešit, jak mít alespoň základní přehled o tom, kde se pohybuje. Nechtěla jsem jí hned pořizovat klasický telefon, takže jsem se začala dívat po chytrých hodinkách pro děti. Nakonec jsem vybrala ARMODD Kidz GPS AI. Díky GPS budu moct v aplikaci sledovat její polohu a nastavit jí také bezpečnou zónu. Pokud se z ní dostane, budu o tom vědět. Praktická je pro mě i možnost volání a SOS tlačítko. Dcera se zase nejvíc těší na AI funkce, protože se může hodinek ptát na různé věci. Líbí se mi, že hodinky nejsou jen o kontrole, ale mohou být pro dítě i zajímavým pomocníkem.
Ahoj maminky, čím podepisujete dětem oblečení do školky?
Co se vám nejvíc osvědčilo? Samolepky, razítko, fix…? Budu ráda za tipy.
Já mám zkušenost s nažehlovacíma jmenovkama
Mám je z Fajntrička a za mě jsou super hlavně v tom, že je jen nažehlíš a nemusíš nic psát fixem. Drží i po praní a malý si podle obrázku pozná svoje věci.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.