facebook
Příjemnou noc, je sobota 14.3.2026 a svátek slaví Rút / Matylda

Havarijní pojištění

První příspěvek v tématu Havarijní pojištění
Jilkova777 | 17.11.2025 23:51 | Havarijní pojištění | ID: 51608
Jilkova777

Dobrý den, byl by jste prosím někdo tak hodný a poradil mi okolo havarijního pojištění prosím? Tedy kde ho na auto sehnat za rozumnou cenu a podmínek?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Greplovahan | 24.11.2025 10:24 | ID: 51698
verkaherka001

Já když jsem hledala nabídky havarijního pojištění, tak jsem upřímně byla docela dost překvapená z toho jak j to drahé. Pak jsem si ale udělala aktuální porovnání nabídek u Klik.cz, kde si dokážete na pár kliknutí zjistit nabídky od všech pojišťoven. Vyberete si pak jednoduše tu pro vás nejvýhodnější a pojištění si sjednáte rovnou online přes srovnávač. Co je na tom super, tak se za to nic neplatí za srovnání ani sjednání.

Kozlickova | 25.11.2025 11:58 | ID: 51723
verkaherka001

Též máme zkušenost s uzavřením již více pojistek přes Klik. Vyplatí se to a hlavně se dá pojištění díky tomu vyřídit opravdu rychle a nemusíte kvůli tomu nikam chodit. Havarijní pojištění na auto se mi tam také podařilo sehnat výhodně.

sabinka | 13.12.2025 22:37 | ID: 52028
verkaherka001

Za mě pokud chcete kvalitní havarijní pojištění, tak doporučím zadat vaše osobní údaje na webový srovnávač Klik, tam vám vyjedou nabídky od několika pojišťoven, projdete si to, srovnáte a máte sjednáno během 10 ti minut.

verkaherka001 | 14.01.2026 17:56 | ID: 52477
verkaherka001

Já mám taky odsud, veškeré pojištění - životní, úrazové, cestovní i havarijní. Člověk se až diví, kolik mohl ušetřit peněz. Mám velkou radost, že jsem na tento spolehlivý srovnávač narazila, dost mi usnadnil život a hlavně vyřešil pojištění za rozumné ceny. :)

1

zalozka