Co čtou Vaše děti ve volném čase a čtou hodně?
Je velký rozdíl mezi soukromou a státní školkou? konkrétně v Praze?
Ahoj, slyšela jsem, že se dá koupit baby sitting i s kamerou? nevíte o tom někdo něco?
Svatební šaty kde půjčit v Praze?
Dobrý den, jsem studentkou vysoké školy oboru porodní asistentka. Píši bakalářkou práci na téma: Poruchy příjmu potravy z pohledu porodní asistentky. Touto cestou bych Vás chtěla poprosit o pomoc. Sháním ženy/slečny, které během anorexie nebo bulimie otěhotněly. Součástí mé praktické části budou rozhovory právě s těmito ženami. Rozhovor by proběhl na podzim. Samozřejmě se zachováním anonymity. Pokud některá těhotná/maminka s PPP byste chtěla přispět svými cennými zkušenostmi k mé bakalářské práci, prosím kontaktujete mě na email vjirackova@seznam.cz. Budu moc vděčná za každou zprávu.
Dobrý den, jsem studentkou vysoké školy oboru porodní asistentka. Píši bakalářkou práci na téma: Poruchy příjmu potravy z pohledu porodní asistentky. Touto cestou bych Vás chtěla poprosit o pomoc. Sháním ženy/slečny, které během anorexie nebo bulimie otěhotněly. Součástí mé praktické části budou rozhovory právě s těmito ženami. Rozhovor by proběhl na podzim. Samozřejmě se zachováním anonymity. Pokud některá těhotná/maminka s PPP byste chtěla přispět svými cennými zkušenostmi k mé bakalářské práci, prosím kontaktujete mě na email vjirackova@seznam.cz. Budu moc vděčná za každou zprávu.
Dekorace do dětského pokoje, kde mají nejhezčí?
Ahojky, nekdy mi prijde ze je muz z celeho dnu uplne vystaveny, jak ho v loznici nakopnout? dekuji za typ :)
Jakou knížku pro babičku k narozeninám?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.