facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Slunicko.77 | 19.07.2017 16:23 | ID: 2731

Ahojky, máte někd zkušenosti se společností revize nemovitosti? http://www.revizenemovitosti.cz/

Kaaa | 29.06.2020 09:32 | ID: 2734

Ahoj všem :) Mám dotaz... Jak řešíte povinost eet? Jakou máte osvědčenou aplikaci?

HadekTana | 23.02.2025 22:07 | ID: 2754

Ahoj chceme jet s dětmi celá rodina v létě do Prahy a ráda bych je někam vzala za zábavou.

Martina222 | 25.05.2017 11:37 | ID: 2762

Kdo z vás už navštívil vnitřní sjezdovku v Praze?

Laura | 23.05.2021 10:40 | ID: 2775

Máme novou terasu a rádi bysme ju dali pod střechu.Vím, že těch technologií je hodně a tak si nechám ráda poradit.

Bozana | 29.10.2019 10:09 | ID: 2787

Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli tu je nějaká maminka, co má stejný problém. Trpím poměrně dost na vaginální mykózy, s tím, že návštěvy bazénu bez speciálních tampónů nepřipadaly v úvahu. Teď jsem půl roku po porodu a čekala jsem, že se mi vše dostane do normálu, ale mykóza se mi zase vrátila. Máte zkušenost s nějakými doplňky, které se vám osvědčily a pomohly ?

| 13.08.2017 12:36 | ID: 2800

Ahoj v létě pojedeme jako každý rok s dětmi pod stan a ráda bych sebou vzala nějaké dobré jídlo,které by bylo hned hotové a chutné.Nějaký kvalitní polotovar.Už nechci děti brát do bufetu a nebo sebou vozit nějaké zavařené jídlo a otravovat se s tím?

sabinka | 30.10.2019 09:53 | ID: 2805

Ahoj chci se zeptat co si dáváte na průjem?

Vendula | 29.05.2017 14:51 | ID: 2812

Nevěsta mě neuznává, co řeknu je špatně, snaží se mě převychovat. Aby nebyly problémy, vždycky skolním hlavu a držím pusu. Ale pohár přetekl a v afektu jsem jí řekla všechno co mi vadí, dokonce jsem jí nepěkně nazvala. Už to nejde vzít zpět. Bohužel jsem si se vším postěžovala sestře a ta jí nyní viditelně přehlíží. Díky tomu mi syn napsal, že do naší rodiny už nebudou jezdit. Neuvidím vnučku a ani další děti, které časem příjdou. Moc mě to mrzí, ale nevím jak to řešit.

zalozka