Ahojky, máte někd zkušenosti se společností revize nemovitosti? http://www.revizenemovitosti.cz/
Ahoj všem :) Mám dotaz... Jak řešíte povinost eet? Jakou máte osvědčenou aplikaci?
Ahoj chceme jet s dětmi celá rodina v létě do Prahy a ráda bych je někam vzala za zábavou.
Kdo z vás už navštívil vnitřní sjezdovku v Praze?
Máme novou terasu a rádi bysme ju dali pod střechu.Vím, že těch technologií je hodně a tak si nechám ráda poradit.
Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli tu je nějaká maminka, co má stejný problém. Trpím poměrně dost na vaginální mykózy, s tím, že návštěvy bazénu bez speciálních tampónů nepřipadaly v úvahu. Teď jsem půl roku po porodu a čekala jsem, že se mi vše dostane do normálu, ale mykóza se mi zase vrátila. Máte zkušenost s nějakými doplňky, které se vám osvědčily a pomohly ?
Ahoj v létě pojedeme jako každý rok s dětmi pod stan a ráda bych sebou vzala nějaké dobré jídlo,které by bylo hned hotové a chutné.Nějaký kvalitní polotovar.Už nechci děti brát do bufetu a nebo sebou vozit nějaké zavařené jídlo a otravovat se s tím?
Ahoj chci se zeptat co si dáváte na průjem?
Nevěsta mě neuznává, co řeknu je špatně, snaží se mě převychovat. Aby nebyly problémy, vždycky skolním hlavu a držím pusu. Ale pohár přetekl a v afektu jsem jí řekla všechno co mi vadí, dokonce jsem jí nepěkně nazvala. Už to nejde vzít zpět. Bohužel jsem si se vším postěžovala sestře a ta jí nyní viditelně přehlíží. Díky tomu mi syn napsal, že do naší rodiny už nebudou jezdit. Neuvidím vnučku a ani další děti, které časem příjdou. Moc mě to mrzí, ale nevím jak to řešit.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.