Ahoj, kdo mi poradi jak efektne zhubnout a bez jojo efektu? dekuji za rady
Dobrodružství v kuchyni děti vaří samy doporučuji je to skvělá učebnice vaření i pro malé děti které podle ní zvládnou udělat své první recepty.Navíc jsou tam krásné ilustrace.http://www.detivarisamy.cz/o-projektu/
ahoj máte někdo osvědčeného fotografa? Pomáhám sestře s organizací svatby a nějaká nemám tip, pomohly by mi doporučení. Děkuji
Ahoj mám docela trable s bolestmi hlavy a krční páteře, nemáte někdo něco osvědčeného, co zabírá?
Nejucinejsi pomoc? Co zabira vam?
ahoj máte někdo zkušenosti s kolečkem Early Rider - Bonsai. Chtala bych ho koupit malé k Vánocům, jen nevím jestli zrovna toto, podle popisu a vzhledově se mi líbí moc.
Dobry den, nesetkala jste se nektera se zanetem prsu, jak se projevuje, co je na neho dobre? Diky moc
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pracuji na dobu určitou, která mi bude končit cca 3-4měs. před porodem. Měla bych být v ochranné lhůtě pro pobírání mateřské. je tomu opravdu tak? pokud ano, nevíte jak pokračovat a co vše bude potřeba. Moc děkuji
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pracuji na dobu určitou, která mi bude končit cca 3-4měs. před porodem. Měla bych být v ochranné lhůtě pro pobírání mateřské. je tomu opravdu tak? pokud ano, nevíte jak pokračovat a co vše bude potřeba. Moc děkuji
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.